Marmaris

Valtio: Turkki
Virallinen kieli: Turkki
Rahayksikkö: Turkin liira (TRL)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Marmaris ja muista Turkin matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Kaipuu sydämmessä...

Pari vuotta sitte olimme tyttöporukalla marmariksessa. Lämmintä riitti,tosin turkin auringon alla palaa todella herkästi :I Suraan sanoen marmaris on bile kaupunki ei mikään lähdetään katsomaan maisemia ja muuta hömpötystä. kyllähän sieltä niitäkin löytyy. varoituksen sanana nuorille ja vanhemmillekin tytöille/naisille! muistakaa että olette vain hetken lomalla ja viikottain uudet turistit tulevat, sydän voi jäädä sinne sykkimään(nauttikaa hetkestä ja säilyttäkää muistot)..kokemuksen syvällä rintaäänellä tämän kerron...ikävä sinua <3 ps.lähtekää sinkkuina jos ei oo miestä mukana,kiusaus on kova :)

Arvosana kohteelle:

ikävä - 05.03.2011

Marmaris

aivan mahtava !!!! ei mikään rauhaa rakastavan paikka!! mutta ihanan eloisa ja kaunis!!! JA... TODELLA SIISTI!!! suosittelemme LÄMPIMÄSTI hotelli hawajia rannan tuntumassa (yunus hotellin vieressä.... siellä on nimittäin 3 hawai hotellia )hotelli aivan supersiisti ja ruoat aivan taivaallisen hyvät!!! tahdon takaisin !!!! <3 <3

Arvosana kohteelle:

rakastunut - 11.06.2010

Ihana <3

Olin Marmariksessa heinäkuun puolessa välissä ja oli niin ihana loma! Ihmiset oli todella ystävällisiä, ruoka hyvää jne.. ja ne maisemat! Olin varma että en koskaan mene Turkkiin, koska minulle kerrottiin kaikkea pahaa niistä miehistä, mutta yllätyin positiivisesti. Aion mennä sinne vielä monta kertaa!

Arvosana kohteelle:

fani - 29.07.2009

Miii laav Marmaris!

Toissapäivänä palasin ankeaan kotimaahan 2 viikon Marmariksen matkan jälkeen eikä auttanut muu kuin ottaa syyskuulle palkaton vapaa 2 vkoa ja lähteä takaisin! Tiukkapipoisille Marmaris ei sovi, sillä menoon kuuluu olennaisena osana pauhaava musiikki ja yltiösosiaaliset ihmiset! 2-vuotiaan kanssa matkustin viime kesänä ja ainoaksi ongelmaksi muodostui kotiin lähtö, niin mukavaa neidillä oli! Koskaan en ole huijauksen kohteeksi joutunut, vaikka 10 kertaa olen Marmariksessa lomani viettänyt! Ehdottomasti suosittelen kaikille, jotka eivät hiljaiseloa lomallaan kaipaa!

Arvosana kohteelle:

Siina - 27.07.2009

kiva paikka

Oltiin 2008 toukokuussa marmariksessa ja en oikeen pahaa sanottavaa löydä tuosta paikasta ,miinus puolena mainittakoon yökerhojen yksioikoisuus ,eli ei juuri muuta löytynyt kun "jump jump" paikkoja elikkäs tämä "baarikatu".Paikallisten ystävällisyys saattaa ihmetyttää suomalaista ja tuon saman lauseen luin jostain matkaoppaasta ennen reissua ja reissun jälkeen allekirjoitan sen. Ruoka oli hyvää lähes joka ravintolassa ja mikä ilahduttavaa ,pieniä drinkkibaareja / kahviloita on paljon. Nähtävyyksiä jäin kaipaamaan joskin sultaani suleimanin linna oli käymisen arvoinen paikka ja ne linnan sokkeloiset kujat + ylipäätään vanha alue.

Arvosana kohteelle:

cenu - 08.07.2009

Marmarikseen rakastunut

Monessa rantakohteessa on elämän varrella tullut käytyä! Myös Turkissa eri kohteissa...alanya, side ja marmaris.

Alanyan jälkeen meinasin jo, etten enää turkkiin lähde, mutta onneksi peruin puheeni...Ihastuimme perheemme kanssa täysillä marmarikseen...ja vuosi vuoden jälkeen sinne täytyy uudestaan päästä.

Paikalliset ovat rehellisiä...ainakaan ei ole kertaakaan huijattu(mitä tapahtui alati viime matkallamme kanarialla)
Ilmasto on ihana ja ne niin kauniit maisemat!
Kannattaa tosiaan käydä veneretkellä!

Maermariksessa on mielestäni kaikille tekemistä vauvasta vaariin...lapsille on vesipuistoa ja yleensä hotellitkin ovat panostaneeet lapsiin...myös vilkasta yöelämää löytyy.

Jos tykkää menosta ja meiningistä, niin hotlan voi valita keskustasta, mutta jos tykkää rauhallisemmasta menosta, niin hotelli kannattaa valita esim icmelerin suunnalta. Kuitenkin kauempaa keskustan elämää....Dolmuksella pääsee kätevästi liikkumaan joka suuntaan edullisesti!Arvosana kohteelle:

johanna - 24.05.2009

Marmaris, toinen kotini

Aina ystävälliset ihmiset, hyvä ruoka, kauniit maisemat, lämpö ja

Arvosana kohteelle:

kesäihminen - 01.03.2009

Marmariksessa odotin turkkilaista viihdykettä

Marmariksella toukokuussa 2008. Hotelli "Suomi-kadulla". Hotellin baari täynnä mainoksia: salmarikossua, mummon tossua, karaokea, ota tai jätä- ja haluatko miljonääriksi visailua... ym. suomihömppää. Jos tahtoisin moista suomijuttua lomallani kokea, niin kotilähiöni tarjoaa sitä ilman matkakustannuksia. Henkilökunta oli huippu mukava, ja löytyi sentään turkkilaista omenateetä ja rakiakin.
Heinäkuussa lähden matkajokerilla uudelleen Marmarikselle tai Icmeleriin. Odotan turkkilaista viihdykettä.

Arvosana kohteelle:

Takku - 11.07.2008

Marmaris muuttunut vuosien varrella..

Olen lomaíllut Marmariksessa ensi kertaa vuonna -88. Silloin paikka oli pieni ja viihtyisä, muutama ravintola ja pari diskoa koko kaupungissa. Aito elämä oli aistittavissa. Vuosien varrella Marmaris on muuttunut pelkäksi turistirysäksi, jossa baaria ja bailupaikkaa vieri vieressä. Sääliksi käy paikallista väestöä, jonka pitää sitä meteliä kuunnella 7-8kk vuodesta. Aidon turkkilaisen vieraanvaraisuuden ja ystävällisyyden saat kokea vain, jos sinulla on paikallinen tuttavaperhe, jonka luona voit vierailla.

Arvosana kohteelle:

tm - 13.02.2008

Ihana!!!!!

Vietettiin paras loma ikinä marmariksessa viime vuoden lokakuussa! Paljon on tullut espanjaa ja muita bile paikkoja tullu koluttua, mutta marmaris on ehdottomasti paras niistä kaikista:) Aivan mahtavat ostosmahdollisuudet ja mikä parasta huippu yö elämä! Ja tietysti ne miehet tuo oman lisä mausteensa siihen:) Jos jotain paikkaa pitäis erikseen suositella niin 60&70´s falvers baari on paras! Tarjoilijat on ammattitanssijoita joten tanssi esitykset ja asiaan kuuluva musiikki takaa huippu illan! Lisäks baarissa on koko illan happy hour joten kaks drinkkiä yhden hinnalla:)

Arvosana kohteelle:

tre - 04.01.2008

Lahti - Turkki

Olemme käyneet Turkissa vuodesta -92 lähtien, paikkoina Alanya, Fethiya, Kemer, Icmeler, ja matkatoimistoina Aurinkomatkat, Finmatkat ja Detur. Kaikilla on toiminut palvelu yhtä hyvin. Joka reissulla on löytynyt valittilijoitta kun ei mikään toimi .... MISKSI ?????. Meillä aina , kun olemme lähinnä omillamme menijöitä.
Elokuu jälleen kutsuu Turkkiin ja ystävälliset paikalliset asukkaat. Pekka, Jaana , Niko, Sami ja Joonas......


Arvosana kohteelle:

Pekka - 54 - 04.01.2008

Pysy kukana Marmariksesta suuntaa sensijaan Alanyaan jos...

Pysy kukana Marmariksesta suuntaa sensijaan Alanyaan jos on 'pakko' mennä Turkkiin.
Tulimme juri Marmariksesta ja kokeneina Turkin kävijöinä petyimme todella! Jo eka rajanvaihdossa petettiin 10 liiraa eikä saatu kuittia vaikka vaadittiin jopa oppaan kanssa. Annetten kampaamossa (matkatoimistojen suosittelema ??) otettiin tuplahinta mitä oppailta ja paikallisilta ihmisiltä (ja tietysti ILMAN KUITTIA!!!!! vaikka määräykset vaatisivat heitä antamaan kuitin)
Näin kauden loppuvaiheessa myyjät jne yrittää varastaa asiakkailta niin paljon kuin pystyvät, valittelevat että sattui virhe jos oikoo, mutta koskaan he eivät anna liikaa...
Mukanamme matkalla oli myös turkkilainen kaveri joka on asunut 20 vuotta Helsingissä ja kyllä hän ihmetteli sitä rosvoutta Marmariksessa......

Arvosana kohteelle:

NeverAgain - 16.10.2007

Oi sä kohde Turkin !!!

Marmaris on paratiisi maan päällä.. Lämmin, kostea ilmasto. Takuuvarma aurinko. Ihanat ystävälliset ihmiset. Tasokkaat hotellit. Itse olen käynyt 3 kertaa Marmariksessa. Joka kerta Aurinkomatkojen kautta. Hotellit ovat olleet eri joka kerta. Jos et kaipaa keskustan biletystä, niin suosittelen hotellia vähän kauempaa keskustasta. Dolumuksella hurautat hetkessä keskustaan shoppailemaan basaareihin tai tanssimaan discoon. Eikä maksa kun liiran.
Rantakadun varrella on monta todella hyvää ravintolaa josta saa varmasti ruokaa vaativampaankin makuun.
Turkkilaista saunaa ei myöskän kannata jättää väliin loman aikana. Ihana rentouttava hetki puhdistaa ihon lisäksi myös mielen. Kokeilkaa ihmeessä


Arvosana kohteelle:

sanna vm 74 - 04.10.2007

loma marmariksella <3

Olin viikon kahden kaverini kanssa Marmariksella. Hotelli oli hyvä, suunnattu kylläkin lapsiperheille. Mutta erittäin mukavat hotellityöntekijät. Marmariksella Turkkilaiset miehet oli aluksi shokki suomalaiselle vaalealle tytölle, mutta loppuviikosta heihinkin jo tottui. Marmariksella käytiin päivän kestävällä veneretkellä, ja oli tosi onnistunut! Aion lähteä uudelleenkin Marmarikselle! Niin kiva paikka kumminkin oli :)

Arvosana kohteelle:

marzeeras - 29.09.2007

moi

Olen ollut 5 kertaa Turkissa,2 kertaa Alanyassa ja 3 kertaa Marmariksella.Marmaris on aivan ihana paikka,ystävystyin monien paikallisten kanssa jo muutama vuosi sitten ja edelleen pidetään yhteyttä.Hinnat on viimeisten vuosien aikana nousseet mutta on siellä vielä halvempaa kuin Suomessa.Kannattaa ehdottomasti mennä!Itse olen varannut matkan jo ensi vuodelle.

Arvosana kohteelle:

sanna - 23.09.2007

TURKKI:HYVÄ VAIHTOEHTO!

olem käynyt turkissa nyt 4kertaa ja joka kerta on ollut loistava kokemus!

Arvosana kohteelle:

meikku - 23.09.2007

TERVETULOA MARMARIKSEEN

ystävällistä porukkaa kunhan ostat kamaa. rahaa menee aika lailla jos juot baarissa. vaatteita halvalla basarista (tinkimällä puolet suomen hinnasta). Taattu aurinko ja lämpöä riittää. Tuulee jonkinverran mutta lämpö (35*C) poistaa huolet. Suomalaisten tulee kokeilla Metropolis hotellia. varaukset aurinkomatkojen kautta. todella mukavaa porukkaa ja palvelu pääosin suomeksi! ei mikään luksushotelli mutta uimaallas ja oma keittiö halvalla! tervetuloa. tänne jään pitemmäksikin aikaa

Arvosana kohteelle:

anonyymi - 13.08.2007

Marmarikseen jo viidettä kertaa

Aivan ihana kohde, jos kaipaat biletystä niin tämä on juuri sinulle tehty kohde. Ihmiset ovat ystävällisiä ja ruoka on hyvää jos mausteisesta ruuasta pitää. Takuuvarma aurinko. Hintataso etenkin pääkadun liikkeissä hipoo jo suomen hintatasoa, mutta kannattaa tinkiä.
Itse pidän tästä kohteesta ja olen taas lähdössä viikon kuluttua.

Arvosana kohteelle:

Tintti - 25.06.2007

Turkkiii

Todella hyvä kohde ihmiselle joka tykkää pitää hauskaa!!! SUOSITTELEN =) Ihanat ja ystävälliset ihmiset ja kiva ympäristö..itse lähdössä elokuussa.

Arvosana kohteelle:

Jeeeeee - 29.05.2007

hepulis

matka kohde on niin hyvä , että olen käynyt siellä 5, 6 kertaa.

Arvosana kohteelle:

marmaris hullu - 08.05.2007

banu hotel/apart

olen käynyt 12-kertaa marmariksessa, aina vaan paranee. siellä on minulla ystäväperhe-turkish-aina tervetullut heidän kotiin, olemme jatkuvasti yhteydessä joko e-mail tai puhelimen kautta. parempaa paikkaa ei ole kuin marmaris,kaikki ystävällisiä ja kavereita. kiitos detur

Arvosana kohteelle:

kari peltonen - 01.08.2006

heips

tosi ihana kohde....palaan uudelleen ja uudelleen..asun ja lomailen. sinä joka menit 9 viikoksi, mitä teet siellä niin kauan? olisi mukava kuulla oletko töissä jossakin?

Arvosana kohteelle:

türkiye - 27.07.2006

HYVÄ

Olen käynyt useita kertoja Turkissa. Marmariksessa kaksi kertaa, nyt juuri tänä kesänä toisen kerran. Pidän turkista tosi paljon, ihmiset ovat ystävällisiä ja heidän kanssaan voi TODELLA YSTÄVYSTYÄ. Kauppiaat toki basaareilla ja "sisäänheittäjät" ruokapaikoissa voivat tuntua tunkeilevilta, mutta he tekevät vain työtään, yleensä heillä n pomo joka määrää näin tekemään. He kaikki tienaavat leipänsä matkailusta ja he todella tekevät työtä ja haluavat tehdä. Voimmeko sanoa samaa oman maamme kaikista kansalaisista. Ryppyotsaisesti ei kannata lähteä mihinkään matkustamaan, silloin on parempi pysyä kotona. Maassa maan tavalla. Iloisella mielellä ja huumorilla matkaan, nautit todella turkkilaisuudesta. Tutustu ihmisiin,h e haluavat keskustella ihmisten kanssa. Tietysti on sielläkin toisenlaisiakin, niinkuin meissä kaikissa. Uimarannat hiekkapohjaisia. MIssään hotellissa ei ole sivoomisesta ollut valittamista. Tosi hyvin pelannut kaikki. Ruoka HYVÄÄ. Turvallista kulkea. Menen vielä tänävuonna toisenkin kerran turkkiin, matka on jo valmiina.

Arvosana kohteelle:

tukkifani - 24.07.2006

marmaris-ei kiitos ensi vuonna

Kuin kuuta nousevaa odotimme 5 heng. perheemme lomaa Turkkiin. Koneessa olo uusi kokemus lapsillemme. Maa meille kaikille. Kentällä oppaat vastassa, mistä suuri kiitos heille. Ei tarvinnut ihmetellä iltayöstä lasten kanssa minne mennä seuraavaksi. Tuttu tunne lähi-idän asumisen ajoilta tuli, kun paikalliset miehet hyökkäävät apuaan tarjoamaan. Hotellille saavuttaessa innokkuus palveluun oli ilmeistä. Kaaduimme kuitenkin sänkyihimme, emmekä menneet enää alas hotellin terassille puoliltaöin iltaa istumaan lasten kanssa. Seuraavana yönä sängyssä maatessa ja musiikkia kuunnellessa, joka tuntui tulevan sellaisella volyymilla, että heikotti, ihmettelimme miksi olimme paikkaan tulleet. Esitetiedoissa hotellia mainostettiin liikenteen melun kuuluvan sisälle, mikä ei perhettämme olisi haitannut, mutta musiikista ei ollut sanaakaan. Hotelli ei ollut meistä lapsiperheille sopiva, vaikka siellä meitä olikin. Muitakin valituksia musasta kuului. Toisaalta loppuvaiheessa lomaa otimme jo huumorilla asian. Olemmepa tarkempia ensi vuonna asian suhteen. Mutta biletyspaikka tuntuu olevan. Joillekin kesämökki, johon palaavat vuosi vuoden jälkeen, jopa samaan pöytään istumaan. Henkilökunnan palveluhalukkuus tuntui karisevan viikon loppupuolelle mennessä- meistä heistä tuli mukavampia silloin. Juhannuksena ollut transvestiitti tanssiesitys hotellimme ravintolassa oli sellainen, joka meinasi viedä maun koko matkasta. Joku varmasti nautti, itse emme. Lapsiperheitä ruokailemassa ja naisiksi pukeutuneet miehet tuovat itseään tykö valtavan musiikin pauhatessa.

Oli hyvä käydä matkatoimiston retkillä ja katsomassa muutakin osaa Turkkia. Sellainen palo jäi sydämeen asumaan, että muualle Turkkiin olisi ihanaa joskus matkustaa-kierrellä siellä. Kaunis on maa-ja ihmiset sydämellisiä-muunkin kuin rahan toivossa.
Oppaat ovat tietysti nuoria ja kallita retkiä maksettuamme olisimme toivoneet hieman pintaa syvempää tietoa maasta ja kansasta. Siis muutakin, kuin matkatoimiston antamasta turkin oppaasta tulevaa jo itse luettua tietoa. Eli kovin kevyitä eväitä oppaat retkillä meille tarjosivat. Palveluhalukkuus ja ystävällisyys oli todella suurta heillä kuitenkin-kiitos siitä.

Matkailu avartaa-näin on. Loppujen lopuksi olimme kolmosen verran tyytyväisiä lomaamme. Emme samaan paikkaan uudelleen menisi, mutta Turkki maana kiinnostaa edelleen ja nyt kun on pää avattu niin ehkä enemmään omatoimimatkailun puoleen seuraavaksi käännymme.

Arvosana kohteelle:

perhelomailija - 06.07.2006

taas marmarikseen

Olen taas menossa Marmarikseen ! Tällä kertaa olen siellä yhdeksän viikkoa ! Menen sinne Rhodoksen kautta, koska se on noin 4-500 eur. halvempi ratkaisu kun mennä matkatoimiston kautta suoraan Dalamaniin ! Pelkät lennot siis ! Katamaraani Rhodos-Marmaris n.25-35 eur.tosin joutuu aina ostamaan meno-paluulipun, kun ei saa yhdensuuntaista matkaa ! Lippu on voimassa vain yhden päivän, ainakin viimeksi oli näin, Turkissa ja Kreikassa kyllä saattaa asiat muuttua hyvinkin pian !!

Arvosana kohteelle:

Siuko - 04.04.2006

hannu j luoma on väärässä

olen itse puoliksi turkkilainen olen käynyt 10 kertoja marmariksessa ... se on bile kaupunki eikä mikään pariisi missä mennää kattomaan nähtävyyksiä...

Arvosana kohteelle:

dallu - 27.02.2006

marmaris

Olen käynyt Marmariksessa noin 20 kertaa, joten tiedän että eri matkatoimistoilla on erilaiset itressit kohdetta kohtaan. Minun matkoistani ei ole kuin positiivista sanottavaa! Siellä on sekä luxusta että kaikkea mitä ihminen vain hakee ja vaatii! Tunnen itseni jo melkein paikkakuntalaiseksi, kutsunkin sitä toiseksi kodikseni!! Toiset menee kesämökeilleen touhuamaan ja loma ei tunnu yhtään lomalta kun on aina jotain korjattavaa, eikä aika riitä oleskeluun! Marmaris on minun kesämökkini, ei tarvi vouhottaa eikä ole kiire mihinkään!!!

Arvosana kohteelle:

SIUKO - 18.12.2005

Lomalla 16-23.10.2005 Marmaris / jasela

Ensimmäinen reaktio su.iltana huoneistosta, VOIKO TÄÄ OLLA TOTTA????. Taso todella huono, huoneisto siivoamatta, uudet petivaatteet olivat sängynpäällä, edellisen matkailjan roskat nurkassa. Itse tehtiin petit kuntoon. Ma.aamulla ilmoitin oppaalle huoneen siivoamisesta ja roskista, vastaus OKEI!!! .Lopulta vaimo vei roskat pois ja pesi lattiat KE.iltana. Hirveää musiikkia--n.01.00 häiritsevää, lasten nukkumisesta ei tullut mitään, esitteessä lapsiperheille sopiva. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!! HINTA/LAATU EI OLE KOHDALLAAN. Meidän perheen ensimmäinen matka, suuri pettymys hotellin järjestänyttä matkatoimistoa kohtaan.

Arvosana kohteelle:

Hannu J Luoma-aho - 10.11.2005