Pesaro

Valtio: Italia
Virallinen kieli: Italia
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Pesaro ja muista Italian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Pesaro viehättää aitoudellaan

Pesaron viehätys perustunee siihen, että Italian Adrianmeren rannikolla se on italialaisten suosima lomakohde eikä turismi ole kaupungin ainoa elinkeino.

Lomailin 16-vuotiaan tyttäreni kanssa 2 viikkoa kesällä 2009 Pesarossa ja kokemus oli molemmille mieluinen: rantalomaa, nähtävyyksiä, ulkoilmakonsertteja ja muita tapahtumia riittämiin. Ostoksiakin tehtiin niin Piazzale Carduzzin markkinoilla kuin vanhan keskustan liikkeissäkin: laukkuja, kenkiä ja vaatteita.

Marchen maakunta on viehättävä alue vuoristoineen. Kannattaa ehdottomasti tutustua Frassasin tippukiviluoliin. Pesarosta on helppo matkustaa bussilla Cattolicaan, junalla Riminille ja sieltä bussilla San Marinoon.

Olimme puolihoitohotellissa, mikä olikin kahden viikon matkalle hyvä ratkaisu - ei tarvinnut päivittäin miettiä missä syötäisiin. Saatiin hotellissa monipuolista kunnon italialaista perusruokaa, jota sitten kotonakin on helppo kokailla.

Arvosana kohteelle:

6*Italiassa - 13.07.2009

Pesaron matka

Lapset ensimmäistä kertaa etelän matkalla, ikää heillä 11v ja 13v. Lomakohde paras mahdollinen tämän ikäisten kanssa. Ei ollut mitään yöelämää ja diskoja tässä paikassa. Tytöt ihmettelivät maan kauneutta ja italialaisten ystävällisyyttä. Sanoivat paikkaa jopa paratiisiksi ja ihmettelivät miten joku voi haluta näin ihanasta paikasta johonkin Suomeen. Eli osasivat erottaa maiden erilaisuuden. Löysimme viikon aikana ainoastaan kaksi englantia puhuvaa ihmistä, toisen hotellista ja toisen eräästä kahvilasta. Mutta tämä ei meidän matkaporukkaa haitannut, sillä itse puhun italiaa. Ja sain puhua meidän 6 hengen seurueen puolesta koko viikon ja siitähän taas minä nautin. Kaikin puolin siisti ja puhdas paikka. Hotellikin oli todella viihtyisä. Aika vain kului liian nopeasti. Nyt suunnittelemme uutta matkaa samaan paikkaan parin vuoden päästä. Niin, olimme tällä reissulla elokuussa ja vain viikon. Säät suosi ja alennusmyynnit oli parhaillaan, siitähän tytöt tykkäs. Ja ruokakin oli todella hyvää ja edullista. Kävimme joka ilta ulkona syömässä ja löysimme italialaisten suosimia paikkoja, olimme ainoat ulkomaiset turistit joka ravintolassa. Suosittelen tätä paikkaa kaikille jotka haluavat viettää rauhallista lomaa lasten kanssa. Upea matka kaikin puolin.

Arvosana kohteelle:

Äiti ja tytöt - 11.10.2006