Milano

Valtio: Italia
Virallinen kieli: Italia
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Milano ja muista Italian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

liikkumisesta paikan päällä

Tultiin juuri eilen Milanosta. Kentältä pääsi bussilla heti oven edestä oivasti keskustaan, maksoi 5,50. Upea paikka. Raitiovaunulla kannattaa matkata paikasta toiseen, päivän lippu maksaa 3€.
MUTTAA koska Malpensan lentokenttä on n. 50 km päässä keskustasta,ja lähtö aamulla klo 8.00, pyysimme hotellin respaa tilaamaan meille aamuviideltä taksin.


YLLÄRII, respammies olikin itse aamulla autonsa kanssa odottamassa meitä, no, mehän tyytyväisiä. Pari korttelia ajettuamme poliisi pysäytti meidät, pyysi passit, ja akat ulos autosta. Hän tivasi aiommeko maksaa tälle miehelle kyydistä. Sanoimme että emme. pääsimme onneksi jatkamaan matkaa, ja perillä äijä otti 90 €! Kyllä olis pitänyt mennä taksilla ja kysyä matkan hinta etukäteen, eli kuskaa kuka tahansa niin kysykää hinta ensin. Ahne pyysi ja tyhmät maksoi.


Joka paikassa soi englanninkielinen musa, mutta englantia puhui vain harva. Mietinkin mihin Italialaiset suuntaavat lomamatkoillaan, vai pysyvätkö omassa maassa, jos ei kieliä osata. Ruokailunkin voisi tehdä yksinkertaisemmaksi, eli pihvin kanssa voisi olla kylkiäiset samalla lautasella ettei kaikkea tarvitsisi erikseen tilata. Tuskin enää Milanoon, mutta Italia kyllä kiehtoo.

Arvosana kohteelle:

emppa - 06.09.2006