Gardajärvi

Valtio: Italia
Virallinen kieli: Italia
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Gardajärvi ja muista Italian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Ihana Riva del Garda

Vietimme elokuisen viikon iki-ihanassa Riva Del Gardassa, joka sijaitsee aivan Gardajärven pohjoisrannikolla vuorien keskellä. Maisemat ovat uskomattomat. Riva soveltuu mielestäni etenkin pariskunnille, jotka haluavat nauttia kauniista luonnosta, patikoinnista ja upeista nähtävyyksistä.


Rivan kaupungissa on lukuisia mielenkiintoisia käyntikohteita: Varonen vesiputous, Bastion-linnoitus, Santa Barbaran kappeli, Rocca-linna, kellotorni… Rivasta löytyy myös mukavia pikkuputiikkeja ja hyviä ravintoloita. Ilma ei ole paahtavan kuuma, mutta lämmin kuitenkin. Vuorilta tulevat tuulet vilvoittavat helteen keskellä mukavasti. Järvivesi (elokuussa noin 20,5 astetta) on lämmintä. Rivasta käsin on helppo tehdä retkiä myös muualle: Suosittelen käymään myös muissa järvialueen kylissä. Etenkin Limone, Salo ja Sirmione viehättivät minua. Dolomiitit, Venetsia ja Verona ovat myös upeita käyntikohteita. Elokuussa ruuhkia on teillä jonkin verran etenkin järvialueen eteläosassa. Rivassakin turisteja on, mutta turistirysää siitä ei saa millään. Kaupunki on mielestäni todella viehättävä ja idyllinen, täydellinen matkakohde ainakin minulle.


Arvosana kohteelle:

Riva - 30.08.2006

Aurinkoa ja upeita maisemia

Vietimme kesälomaa 2004 Gardajärvellä, Rivan kaupungissa. Paljon olemme nähneet, mutta tämä paikka oli niin upea. Harrastusmahdollisuuksia oli joka lähtöön: patikointia, surffausta, pyöräilyä, löhöilyä, autoilua ja ihan vain ihmettelyä. Hellettä riitti heinäkuun alkupuolella ja suosittelen herkkänahkaisille runsaita suojakertoimia; kyllä siellä vuorillakin paistaa! Nyt ollaan taas lähdössä heinäkuun loppupuolella tosin, samaan paikkaan, samaan hotelliin ja samalla matkanjärjestäjällä (Aurinkomatkat). Tällä kertaa pyöräillään enemmän ja ehkäpä mennään Gardalandiaankin.

Arvosana kohteelle:

SummerSun - 31.05.2006

Riva del Garda

Riva on Gardajärven pohjoisin kaupunki ja uskomattoman upea paikka! -> järveä reunustavat vuoret, kauniit, värikkäät ja elegantit talot, vanhan kaupungin kujat... Gardajärven kaupungit ovat yhdistelmä ranta- ja kaupunkilomaa, mikä on ainakin minun mieleeni. Italialaisen tunnelman lisäksi Rivassa on aistittavissa ripaus keski-eurooppalaista tunnelmaa. Gardajärveltä on myös hyvät yhteydet muualle pohjois-Italiaan. Viime kesänä siellä ollessamme vuokrasimme auton ja ajelimme Sloveniaan kauniiden alppikylien läpi. Unohtumaton kokemus! Uskomaton luonto ja varsinkin ne Alpit saavat tajuamaan, kuinka pieniä me ihmiset loppujen lopuksi olemme...

Arvosana kohteelle:

aurinkoinen - 12.04.2006