Cattolica

Valtio: Italia
Virallinen kieli: Italia
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Cattolica ja muista Italian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Cattolica, 6/2010

Tosi positiivinen yllätys, paljon matkanneelle. Huoneistohotelli Du Park sopivasti lähellä rantaa ja keskustan kävelykatuja, tilava huoneisto. Sopiva aika vuodesta, ei liian kuumaa, ei liikaa turisteja. Ystävällistä kohtelua, hyvää ruokaa. Shoppailemaan pääsi Riccioneen tai Riminiin, missä enemmän menoa ja yöelämää. Cattolica rauhallinen, siisti paikka.

Arvosana kohteelle:

Aurinkomatkaaja - 17.06.2010

cattolica

Olen samaa mieltä kuin edelliset et paras paikka. Olen ollut Pinochiossa ja Madisonissa, palvelu hyvää. Ei järjestyshäiriöitä illalla rantakadulla eikä missään. Kyllä suomalaisilla on paljon oppimista miten käyttäydytään. Rannat on hoidettu upeasti. Lapsiperheille erinomainen paikka. Elokuun lopulla alennusmyynnit shoppailijoille. Aluksi oli ennakkoasenteita, mutta kyllä se löi jalat alta.
Siisteys, ihmisten ystävällisyys, kaupoissa ei tyrkytetä, hyvä ruoka, hyvin hoidetut rannat, jokaiselle jotakin. Maailmaa on kierretty mut tämä on parhaita paikkoja.

Arvosana kohteelle:

Jagge - 07.06.2009

Cattolica

Olin perheeni kanssa Cattolicassa kesäkuun lopulla. Cattolica oli aivan mahtava paikka. Olimme huoneistohotelli Du Parcissa, joka sijaitsee aivan lähellä rantaa, ja kävelykatua. Du Parc oli viihtyisä hotelli, joka oli tarpeeksi suuri, ei liian pieni, eikä liian suurikaan. Huoneet olivat viihtyisiä, ja parveke oli mahtavan kokoinen! Rannalla on kaksi vapaata rantaa, joissa ei ole tuoleja, ja joita ei hoideta niin hyvin, toinen satama-alueella ja toinen toisessa suunnassa. Rantatuolit maksoivat n.7€, mutta kyllä siinä oli mukava ottaa aurinkoa. Meri oli ihanaa ja vesi puhdasta. Rannalta löytyy myös paljon simpukoita. Kävelykatu oli aivan huippuihana! Oli pientä kauppaa toisen kaupan vieressä, ja paljon myös fake-tuotteita löytyi. Lähin Mc Donald's sijaitsi noin 1km päästä hotellistamme. Mukava pizzeeria paikkakin oli kävelykadulla, lähellä hotelliamme, ymmärsivät hyvin englantia. Ihmiset olivat todella mukavia. Iltaisin kävelykadulla oli paljon ihmisiä, vauvoista vaareihin. Kävelykadun meno kyllä hiljentyi 24.00 aikoihin, jolloin monet putiikit menivätkin jo kiinni. San Marinon retkellä kävimme myös, joka oli heti seuraavana päivänä, kun olimme saapuneet italiaan. Cattolicassa voi myös käydä minijuna-ajelulla, joka maksaa n.4€ - 7€, mutta onhan sekin kokemus, ja sitä kautta näkee cattolicaa myös vähän kauempaakin, jos ei jaksa kävellä niin pitkiä matkoja. Aquario Di Cattolica eli Le Navi sijaitsi n. 3 km päässä Du Parcista. Le Navin sisäänpääsymaksu on n. 13-16€, ja akvaarioita ei ollut mitenkään kovin paljon, mutta olihan sieläkin kiva käydä! Rannalla voi käydä banaaniajelulla tai liitoriippu ajelulla ja voi myös vuokrata poljettavan veneen. 13-16 aikaan Italiassa on siasta, jolloin porukkaa on vähän joka paikassa, varsinkin rannalla. Monet liikkeet menevät myös kiinni silloin, joten siasta-ajan kannattaa viettää rannalla. Lento Riminiin oli sopivan pituinen, n 3 tuntia. Riminin lentokenttä on aika pieni, joten sinne ei ole pelkoa eksyä. Cattolica oli aivan ihana paikka, suosittelen kaikille! sieltä löytyy sekä ranta- että kaupunkielämää. Ihana paikka, paras missä olen koskaan käynyt! :)

Arvosana kohteelle:

cattolica - 13.07.2008

4. matka varattu

Aikuisen pariskunnan suosikkikohde. Rantaelämään oivat puitteet, lähistöllä monta mielenkiintoista kohdettä ( Rimini, Riccione, Pesaro, Gradara ym )helposti bussi- tai junamatkan päässä. Muitakin kohteita koettu Italiassa, tänne palaa mielellään. Lapsiperheillekin hyvä kohde.


Arvosana kohteelle:

Ismo - 05.07.2008