Hammamet

Valtio: Tunisia
Virallinen kieli: Arabia ja ranska
Rahayksikkö: Tunisian dinaari (TND)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Hammamet ja muista Tunisian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Huippukiva ensikertalaiselle =)

Olimme perheen (2 aikuista ja pjat 11 v ja 16 v) kanssa lomalla Tunisian Hammametissa 23.-30.8.08. Hotellina oli Aziza Residence ja matka oli Tjäreborgin. Perheemme ei koskaan ennen ollut käynyt ulkomailla.

Kohde oli yllättävä; siisti, hotelli oli hyvä (2mh+k+oh+kph+2wc) ja huoneisto viihtyisä. Aurinkoa piisasi näin elokuussa, mutta kyllä vain: siihen +35 - +38 asteiseen ilmaan tottui tosi nopeasti. Paikkana Hammamet on ihanteellinen lapsiperheelle; rauhallinen ja ihmiset erittäin ystävällisiä mutta lyhyt matka keskustaan. Meidän pojat ainakin tykkäsivät täysiä =)Oppivat jopa tinkimisen salojakin.

Osallistuimme sekä Saharan safariin että Shaka-iltaan, joka sisälsi Friguian eläinpuiston vapaan kiertelyn. Ihan mielettömiä reissuja molemmat; lapsetkin oppivat arvostamaan kotiaan enemmän kun näkivät kuinka vähemmällä paikalliset ihmiset Saharan reunalla pärjäsivät. Välillä tuntui että he ovat varmasti onnellisempia kuin me länsimaalaiset ja "HYVINVOIVAT", vaikka heiltä puuttuikin paljon meidän tärkeäksi luokittelemaa materiaa... Ystävällisiä ihmisiä oli kaikkialla ja urbaani väite että naiset ovat ahdisteltuja; ei pidä paikkaansa. Ainakin minä sain olla rauhassa, olin sitten yksin tai perheen kanssa.

Reissu oli erittäin onnistunut ja mieleenpainuva, seuraava kohde on jo varattu; Mauritius. =)

Arvosana kohteelle:

lottajoonas - 07.09.2008

Marhaba Hammamet!

MARHABA! Hammamet tosi hyvä paikka - lapsien kanssa tai ilman lapsia. Ihmiset todella mukavia, ruoka hyvää jne. Kannattaa ehdottomasti mennä! Noinkin pienen matkan päästä suomesta koetaan jo kummallista ihmiskulttuuria. Hinta-taso melko edullista kaikin puolin. Ota avoin mieli matkaan mukaan ja nauti kaikesta mitä tarjolla! T. 3 kertaa tunisiassa kaynyt lasten kanssa

Arvosana kohteelle:

mehis - 16.12.2007