Kotu

Valtio: Gambia
Virallinen kieli: Englanti
Rahayksikkö: Dalasi (GMD)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Kotu ja muista Gambian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Turvallisin mielin matkaan!

Olimme tyttäreni kanssa viikon matkalla Gambiassa, Cape Point hotellissa, joka Tjäreborin infon mukaan on heidän vaatimattomin hotellinsa ja silti siellä oli kaikki mitä tarvitsi.Todella ihana ja osaava henkilökunta, muistivat nimet heti seuraavasta aamusta ja olivat aina hymyssä suin.Tiukkapipoisten ei kannata reissuun lähteä mutta ei siellä todellakaan ole mitään vaaraa liikkua missä tahansa, jos ei välitä koko ajan ympärillä pörräävistä bumstereista.Uskovat kyllä kun kiellät kohteliaasti mutta varmasti.Ihana paikka, paljon nähtävää.Kannattaa ottaa paikallinen opas, meillä oli Bokotu hotellin edessä vaikuttava Shabba niminen opas, jonka matkat sisältävät myös juomat joita kaikilla ei ole.Turvallinen ja tosi luotettava,saa soittaa aina kun tarvitsee apua.
Ensimmäinen mutta ei varmasti viimeinen matkamme Gambiaan, pieni pala sydämestä jäi sinne.Ottakaa mukaan paljon kyniä, pieniä vihkoja ja värityskirjoja, siellä lapsilla ei ole edes koulussa kaikilla kynää.Tulevat tarpeeseen.

Arvosana kohteelle:

-ihastunut matkaaja- - 28.04.2011

Gambia

Olimme 2 viikon lomalla Bakotu-hotellissa. Ihmiset taivaallisen ihania ja paikka mitä parhain lomailuun. Retket hyvin järjestettyjä, kiitos Anu! Kokonaisuutena jäi todella positiivinen kuva ja tulemme varmasti takaisin! Ainoa negatiivinen asia jäi hotellin turvapojista mieleen, halusi puhelinta ja lupasin lähettää. Lähetin Anun avustuksella, mutta olisikin pitänyt olla kamerapuhelin, että silleen...

Arvosana kohteelle:

tahan - 29.05.2007