Kossilla käyneet!

Euroopan matkailuun liittyvää keskustelua.

Kossilla käyneet!

ViestiKirjoittaja Tanja83 » 11 Huhti 2008, 20:42

Olemme lähdössä perheeni kanssa 16.5 ensimmäistä kertaa Kossin saarelle. Kaikenlaiset vinkit saarella käyneiltä olisivat todella tervetulleita.
Hotellimme on Aegean Houses. Onko hotelli kenellekään tuttu?
Minkälainen henkilökunta, palvelu jne.
Nuorena naisena kaipaisin myös vinkkejä Kossin yöelämästä.
Myös nähtävyydet, rannalla löhöily ja shoppailu kuuluvat "matkasuunnitelmaan".
Kaikki vinkit näistä ja muistakin asioista tervetulleita
Tanja83
 

Kosilla 2001

ViestiKirjoittaja Vieras » 30 Huhti 2008, 10:58

Heippa!

Olimme vaimon kanssa vähän päälle parikymppisinä kesä-heinäkuussa 2001 Kosilla 2 viikkoa ja tykkäsimme kyllä saaresta paljon. Toki Kos on etenkin manner-kreikkalaisten nuorten suosiossa, joten ympärilleen joutui kyllä katsomaan koko ajan, jos ei halua jäädä skoottereiden alle.
Joitakin saattaa tuo skootteriralli häiritä, mutta me liityimme samaan joukkoon ja vuokrasimme itsekin pariksi päiväksi skootterin. Suosittelenkin skootterin vuokraamista, sillä saari on varsin pieni ja sen pystyy kyllä skootterilla ajelemaan ristiin rastiin kahdessa päivässä. Saaren keskiosassa on kivoja serpentiiniteitä, kun noustaan jyrkkiä rinteitä ylös. Kannattaa ehdottomasti käydä samalla saaren etelärannikolla olevalla Paradise Beachilla-on selkeästi paras ranta saarella.
Toinen Kosin kaupungin rantoja parempi biitsi on noin viiden kilometrin päässä kaupungista oleva Tigaki Beach, jonne pääsee mukavasti polkupyörällä. Samalla näkee mukavan näköisiä maalaismaisemia skoottereiden huristellessa ohi.
Iltaviihdettä ei ainakaan Kosilta puutu. Kaupungissa on yksi baarikatu, jolta ei ainakaan brittiläisiä sisäänheittäjiä puuttunut. :? Kaupungin laitamilla oli lisäksi kaksi ulkoilmadiscoa, joissa emme kuitenkaan jaksaneet käydä. Ilmeisesti ne kuitenkin ovat varsin suosittuja puheista päätellen.
Kokonaisuutena Kos on löhöilyyn hyvä paikka ja antiikista kiinnostuneille nähtävääkin on paljon, mutta jos kaipaa rauhoittumista, niin sitten kannattaa mennä muualle. Kos on varsin hektinen lomakohde, joka soveltunee paremmin juuri auringosta ja juhlimisesta kiinnostuneille nuorille. Tämä toki vain oma mielipiteeni.
Hyvää matkaa ja maistakaa toki myös ouzoa. :)
Vieras
 

Re: Kossilla käyneet!

ViestiKirjoittaja annnsbe » 20 Touko 2012, 22:17

Kysyn nyt tässä samalla, että millaiset tiet/pyörätiet Kosilla on? Mietittiin, että olis mukava ottaa rullaluistimet mukaan reissuun, mutta teiden kunnosta ei ole hajuakaan... Eli jos joku on siellä käynyt ja kiinnittänyt huomiota tällaiseen asiaan, niin valoittaisitko hieman? Ettei ihan turhaan roudailtas niitä rulliksia mukana :)
annnsbe
 


Paluu Eurooppa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron