Mitä mieltä olette Olympia-matkatoimistosta?

Kysymyksiä ja kokemuksia matkatoimistoista.

Mitä mieltä olette Olympia-matkatoimistosta?

ViestiKirjoittaja Vieras » 10 Kesä 2007, 02:20

Hei!

Ollaan lähdössä elokuussa Olympian järjestämälle Pekingin matkalle. Nyt aloimme miettimään, että maksammekohan "turhasta", eli saisikohan nuita Pekingin reissuja edullisemmin jonkin muun matkatoimiston kautta.
Vieras
 

Halvalla!

ViestiKirjoittaja Vieras » 16 Kesä 2007, 13:29

Huh, huh. Ei muuta voi sanoa. Osta pelkkä menolippu ja liftaa takaisin.
Vieras
 

Olympia-matkatoimistosta

ViestiKirjoittaja Vieras » 19 Kesä 2007, 18:33

Itse olen matkustanut Kiinaan ja Kiinassa sekä omatoimisesti että matkatoimiston kautta. Omien ja ystävieni kokemusten mukaan Olympian matkapaketit Kiinaan ovat olleet hyviä ja hintansa väärttejä. En voi olla kuin tyytyväinen. O:n hintaan kuuluvat viisumin hankinta, matkat, asuminen , kaikki mielenkiintoiset ohjelmat ja ateriatkin niin halutessasi. Muutkin matkanjärjestäjät lienevät hyviä, eroja ei kai juurikaan ole hinnassa tai palvelutarjonnassa. Oman maun mukainen matkahan löytyy vain matkanjärjestäjiä vertailemalla ja heidän palvelutarjontaan perehtymällä.

Ja vaikka kiinalaiset ovat avuliaita ja liftatenkin matka varmasti onnistuu, välillä tulee tilanteita, ettei englannilla ole pärjännyt, (jopa esim. hotelliin sisään ja ulos rekisteröityessä, sillä edukkaampien hotellien vastaanottovirkailijat eivät vältt. englantia osaa, ) niin on helpottavaa, että voi kääntyä suomea/ englantia puhuvan oppaan puoleen. Sehän on itsestä kiinni, mitä lomalta haluaa.... virkistystä ja lepoa vai jännitystä ja jälkeenpäin katsottuna ihan hauskojakin sattumuksia. Omatoimimatkalle suosittelen Lonely Planetin China-opasta mukaan. Takasivuilla käyttökelpoinen sanasto eri tilanteisiin, niin että saa ainakin järkättyä punkan ja ravintoa kuvun alle.
Vieras
 


Paluu Matkatoimistot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron