Sivu 1/1

matkatoimisto hispania

ViestiLähetetty: 16 Tammi 2007, 15:36
Kirjoittaja popo
Tietääkö kukaan mistä hispanian matkoja voisi varata? en oikein perusta netti varaamista ja sivuilla ilmoitettiin vain helsingin pisteestä? joten tiedättekö myyvätkö esimerkiksi area tai jokin muu toimisto hispanian matkoja?

ViestiLähetetty: 19 Helmi 2007, 22:32
Kirjoittaja tolli
Eihän se mitään vaikuta missäpäin matkatoimisto sijaitsee.Soitat Hispanialle, varaat matkat ja ne laittaa liput postissa kotiin.Näin meilläkin vaikka asutaan Helsingissä.

ViestiLähetetty: 03 Loka 2007, 10:25
Kirjoittaja triinu
Myös suurin osa matkatoimistoista välittää myös Hispanian matkoja.

Hispanian matkojen varaus

ViestiLähetetty: 07 Tammi 2008, 14:59
Kirjoittaja AMAr
Hispanian matkoja voi varata ainakin Matka-Vekan kautta. Itse varasin ko. matkat ensi huhtikuulle ko. matkatoimistosta. Suosittelen, jollet halua varata mmatkoja netistä.

ViestiLähetetty: 19 Maalis 2008, 18:23
Kirjoittaja capricorn82
Millaisia kokemuksia on Hispanian palveluista? Olemme harkinneet Hispanian matkaa Azoreille, mutta emme ole aikaisemmin käyttäneet Hispanian palveluita ja siksi hiukan arveluttaa millainen matkanjärjestäjä on kyseessä ja millaiset oppaat ovat?

ViestiLähetetty: 27 Maalis 2008, 16:09
Kirjoittaja triinu
Olin Hispanian matkalla, juurikin Azoreilla. Kohde oli upea, suosittelen! On lempikohteideni kärkijoukossa.

Ainakin meidän reissullamme oppaat olivat mukavia, mutta retkillä selostukset tuli vähän huonolla suomen kielellä ja suoraan papereista luettuna. Olimme kyllä ensimmäisten suomalaisten joukossa ko. matkalla, eivätkä oppaatkaan olleet siellä siis olleet kovin kauaa, joten kohdetuntemus ei tietenkään voinut olla vielä huippuluokkaa. Varmasti tässäkin on menty eteenpäin. Myös huonohko suomen kielen taito selittyi sillä, että (ainakin silloin toimineet) oppaat olivat olleet aikaisemmin ruotsalaisen matkanjärjestäjän palveluksessa, ilmeisesti vuosia, kun puhuivat niin erikoisella aksentilla, vaikka supisuomalaisia olivat.

Yhteenvetona: Uskallat lähteä, ja kohdekin on mitä mainioin! :D

ViestiLähetetty: 29 Maalis 2008, 14:41
Kirjoittaja capricorn82
Kiitos triinu vastauksesta!

Nyt uskallan lähteä syyskuussa reissuun :)