Eri matkanjärjestäjien "paremmuus"

Kysymyksiä ja kokemuksia matkatoimistoista.

ViestiKirjoittaja maria » 20 Syys 2006, 18:06

Olimme keväällä mieheni kanssa Dominikaanisessa, eikä sairasteltu mitään kummempia vatsatauteja. Sanoisin, että hyvällä maalaisjärjellä pärjää kohteessa kuin kohteessa. Kannattaa lukea myös tämän foorumin 'yleisen matkakeskustelun' alta 'vinkkejä vatsatauteihin'. Siellä on paljon hyviä neuvoja. Noista vaihtoehdoista (Aruba ja Barbados) sanoisin, että kaikki ovat lämpimiä, eksoottisia maita, joiden bakteerikanta on eri kuin suomessa, joten en usko, että mikään toinen toistaan "turvallisempi" ruokaa ajatellen on.

Meillä oli tosi mukava matka Dominikaaniseen. Kirjoitin siitä tännekin foorumiin, käy vaikka lukemassa, jos et vielä ehtinyt: Punta Cana, Dominikaaninen Tasavalta.

Matkatoimisto Kalevasta ei meillä ole kokemuksia.

Mukavaa matkan odotusta.
maria
maria
 
Viestit: 24
Liittynyt: 06 Maalis 2005, 15:10

ViestiKirjoittaja jourf » 20 Syys 2006, 18:55

Kiitos tiedoista maria. Ehkä ei pitäisi lukea kaikkia kauhujuttuja... :D
jourf
 

ViestiKirjoittaja vieras » 01 Loka 2006, 18:48

neljä kertaa ollaan oltu Tjareborgin järjestämillä matkoilla. Viides on tulossa tammikuussa kun lähdetään Brasiliaan. Kertaakaan ei ole ollut mitään valittamista.
vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 06 Loka 2006, 13:50

Ollaan matkustettu aikaisemmin Finnmatkoilla Turkkiin ja Kanarialle, tyytyväisiä ollaan oltu. Nyt päätettiin kokeilla Turkin matkaa Nazarin kautta. Onko kenellekään tuttu firma? Toimiiko?
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 02 Marras 2006, 11:25

Hyviä kokemuksia on Hispanialta, Tjareborgilta ja Finnmatkoilta, silloin, kun jälkimmäinen lensi vielä Finnairilla. Siitä uudesta lentoyhtiöstä ei ole kokemusta, mutta että ruoistakin pitäisi maksaa... My Travel Airways (Tjäreborg) toimi hyvin. Kerran lennettiin (en muista toimistoa) Air Finlandilla ja jouduimme odottamaan lähtölupaa pari tuntia jo Helsingissä...

Aioimme lähteä uuden vuoden reissuun nyt Lomamatkoilla (Matka-Vekka), mutta menivät muuttamaan lentoa välilaskulliseksi (mene paljon pitempään) ja vaihdoimme Aurinkomatkoihin. Uskoisin, että Aurinkomatkat Finnairin omistamana ei saa niitä hunompia lentoja osakseen.
Vieras
 

matkatoimistot

ViestiKirjoittaja vieras » 26 Kesä 2007, 17:14

Olen käyttänyt OK matkoja 2 x samoin aurinkomatkoja ja aina kaikki on mennyt hyvin.
vieras
 

Finnmatkat ja Lomamatkat

ViestiKirjoittaja miiatuulikki » 15 Elo 2008, 13:01

Oltiin Finnmatkojen reissulla Bulgariassa ja en voi moittia yhtään. Palvelu oli hyvää enkä minä liion vaadi yleensä mitään, kun olen hyvin utelias ja nuuksin itse asiat, mutta kysyvä ei eksy tieltä... hän on eksynyt jo =)))

Nyt lähetään parin viikonpäästä lomamatkojen mukana Bulgariaan ja katsotaan miten menee
miiatuulikki
 

Lomamatkat

ViestiKirjoittaja Hania65 » 07 Maalis 2009, 08:15

Kesällä -08 oltiin Bulgarian Albenassa Lomamatkojen kautta. Oppaat hyviä ja ammattitaitoisia. Matkat sujuivat moitteetta, kaikki pelasi. Suosittelen :lol: :lol: :lol:
Hania65
 

ViestiKirjoittaja Matkasiili » 04 Touko 2009, 01:16

Hyviä kokemuksia on useammankin matkan verran Aurinkomatkoista. Hotellit ovat olleet hyvin valittuja ja hotellien pisteluokitus kohdallaan. Myös Hispania on yhden kokemuksen perusteella asiallinen matkanjärjestäjä.

Huonoimmat kokemukset ovat Tjäreborgista. Ensimmäisellä matkalla hotelli oli kuvausta ja pisteluokitustaan kurjempi.

Toisella kerralla äkkilähdöllä kohtelu oli aivan pöyristyttävää. Jouduimme tietenkin huonoimpaan mahdolliseen kuvaston hotelliin (Meksikossa) joka olikin arvattavissa. Toisella viikolla meille illalla ilmoitettiin ruotsinkielisen oppaan välityksellä että siirrymme huomenna toiseen (kuvaston ulkopuoliseen) hotelliin, koska huoneemme on saatu myytyä jollekin ruotsista matkansa varanneelle. Tätäkin osasimme pelätä, sillä äkkilähdöstähän oli kyse. Tosin olisi ollut kiva jos asiasta olisi voitu ilmoittaa hitusen aiemmin kuin edellisenä iltana. No, meillä oli seuraavalle päivälle kokopäiväretki varattuna joten käytimme illan pakkaamiseen ja jätimme tavaramme vanhan hotellin respaan (ei vartiointia tai lukollista tilaa laukuille).

Saavuimme uudelle hotellille myöhään illalla retkeltämme. Kauhistus oli sanoinkuvaamaton. Huone oli törkyinen. WC:n ovessa oli nyrkillä isketty reikä, seinällä verijälkiä, sänky haisi vahvasti virtsalle ja torakoita vilisi. Emme voineet jäädä hotelliin edes yhdeksi yöksi, niin kuvottava paikka se oli. Lähdimme yön selkään etsimään uutta hotellia joka sitten pitkällisen etsinnän jälkeen aamuyön tunteina onneksi löytyi.

Toki reklamoimme tapauksesta oppaalle heti kun saimme hänet kiinni. Opas nuivasti pahoitteli tilannetta ja väitti että meille osoitettu hotelli on ihan hyvä (on kuulemma itsekin ollut siellä) ja että näin saattaa äkkilähdöillä tapahtua (?!) Mitään korvauksia emme kuulemma saisi, koska olimme itse lähteneet meille osoitetusta hotellista ja etsineet uuden nukkumasijan. Opas olisi tarjoutunut kuitenkin etsimään meille taas uuden hotellin, mutta yksi "muutto" ja kokemus oppaan etsimästä hotellista riitti. Jos taso on alle yhden tähden niin ei kiitos!

Loppufiiliksenä jäi Tjäreborgista niin huono maku, etten sen koommin ole heidän järjestämiään matkoja edes harkinnut. Rahankiilto silmissä vaan isketään matkalaiset mihin tahansa läävään. Meille matka oli kuitenkin äkkilähtönäkin kallis ja emme kuitenkaan odottaneet alun perinkään mitään luksushotellia/kohtelua.
Matkasiili
 

ViestiKirjoittaja Jaana » 23 Tammi 2010, 00:44

Aurinkomatkat on tähän mennessä ainoa joka on "kusettanut" pahemman kerran reissuilla, vaikka monella on näköjään toisenlaisia kokemuksia. Toisilla ei taas ole Tjäreborgin kanssa menneet matkat kohdilleen josta täällä ei taas ole mitään valittamista.

Ehkä se vaan on niin että totuus paljastuu vasta jos jokin ei mene kohdilleen ja järjestäjän pitäisi ottaa vastuuta lupauksistaan tai tekemisistään ja jotain korvata tms. En voi muuta sanoa kuin...

ÄLKÄÄ USKOKO AURINKOMATKOJEN VALHEISIIN :!:
Jaana
 

ViestiKirjoittaja ascomm74 » 24 Tammi 2010, 21:08

Jaana kirjoitti:Aurinkomatkat on tähän mennessä ainoa joka on "kusettanut" pahemman kerran reissuilla, vaikka monella on näköjään toisenlaisia kokemuksia. Toisilla ei taas ole Tjäreborgin kanssa menneet matkat kohdilleen josta täällä ei taas ole mitään valittamista.

Ehkä se vaan on niin että totuus paljastuu vasta jos jokin ei mene kohdilleen ja järjestäjän pitäisi ottaa vastuuta lupauksistaan tai tekemisistään ja jotain korvata tms. En voi muuta sanoa kuin...

ÄLKÄÄ USKOKO AURINKOMATKOJEN VALHEISIIN :!:


Valita omalla nimelläsi, kiitos.
ascomm74
 

Matkatoimistot

ViestiKirjoittaja Pirpana » 06 Helmi 2010, 14:11

Lähes 50 reissua on tullut tehdyksi, joten kokemusta on muutamista matkanjärjestäjistä. Yksi on ylitse muiden ja se on ehdottomasti -ainoa täysin kotimainen matkanjärjestäjä- Aurinkomatkat. Meillä ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Palvelu on aina ollut erinomaista. Oppaat ovat ammattitaitoisia ja puhuvat suomea, toisin kuin esim. Tjäreborgilla. Jotkut väittävät, että AM olisi kalliimpi, mikä ei läheskään aina pidä paikkaansa. Pitää myös huomioida, että joillakin matkanjärjestäjillä joutuu maksamaan erikseen lennolla tarjottavasta ruoasta, hotelllkuljetuksesta ym. AM:lla nämä sisältyvät aina matkan hintaan. Esimerkkinä hinnoista voisin mainita Finnmatkojen ja Aurinkomatkojen hot. Hyatt Regencyn Thaimaan Hua Hin:ssä, jossa olimme vähän yli vuosi sitten. Finnmatkoilla olisimme joutuneet maksamaan vastaavasta matkasta n. 500 euroa enemmän. Hintaa olisi tullut lisää mm. parvekkeesta. Myös Uuden vuoden illallinen, joka on Thaimaassa todella runsas ja arvokaskin, sisältyi AM:lla hintaan, toisin kuin Finnmatkoilla. Lensimme Finnairin reittilennolla Bangkokiin, joten lennollakin säästyi aika paljon euroja, kun kaikista virvokkeista ei tarvinnut maksaa.
Suosittelen katsomaan myös matkatoimistojen Äkkilähtöjä. AM:n hinnat ovat ehdottomasti edullisimmat. Lisäksi AM:lla majoitus on tiedossa etukäteen. Esim. Tjärebogilla usein "määrittelemätön majoitus", joten hotelli voi olla ikävä yllätys.
Hyvät ihmiset, suosikaa suomalaista!
Pirpana
 

Edellinen

Paluu Matkatoimistot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron