Sivu 1/1

Matkaesitteiden tiedot/todellisuus perillä

ViestiLähetetty: 22 Helmi 2009, 14:32
Kirjoittaja Pontus
:idea: Olkaa tarkkoja ja seuratkaa esim. keskustelupalstoja, koska esim. Lomamatkojen matkaoppaat tarjoavat "loistkohteita sinulle, joka etsit täydellistä irtautumista arjesta" jne... esim. Pangkoriin, Malesiaan! Mitä
sieltä periltä saat: Apinoita parvekkeilla, hotellin käytävillä, jopa tulevat sisälle, jos et muista lukita ovia siältä, rannoilla penkomassa tavaroita ja ulosteita edllisissä kaikissa paikoissa. Saat pääosin siivota jätteet itse.
Ovat myös agressiivisia. Älä hymyile! Hampaan näyttö on taisteluele heille! Malesian vedet ova pilaantumassa: levää ja ihoa pistävää planktonia. Näistä ei missään varoiteta. Matkalla ollut henkilö oli myös valittanut näistä Lomamatkoille kuvien kera. Piittaamatonta ja ylimielistä
suhtautumista. Suositus: valittakaa kuluttajaviranomaisille! Muutenkin
matkaoppaiden läsnäolo heikkoa ja sekoilevaa!
Harkitkaa ja selvittäkää. Matka kesti meille 16 - 18 tuntia.

ViestiLähetetty: 03 Tammi 2010, 15:27
Kirjoittaja mummeli
Olin Malesiassa keväällä 2008
Lennot tilasin netistä , el ei ollut valmis matka.
Itselläni vain positiivisia kokemuksia, Kuala Lumpurista, Fraser Hillistä ja Timor Islandsilta. Timor aivan upea saari, todella kirkkaat vedet, enemmän paikallisten suosima lomapaikka. Sukellus erittäin suosittua.
Fraser Hill vuoristossa, kiva vähän erilaisempi paikka.
Ihmiset maassa ihania, luonto ok ja hotellit hyviä.
Kun lähtee reissulle joutuu toki kohtaamaan vaatimattomampiakin hotelleja. Esim. Nepalissa betoniseinät ja lattiat, maali lohkeillut, yhteisvessa käytävällä ja yhteissuihku ilman lämmintä vettä.
So what, en vaihtais kokemusta mistään hinnasta pois.
Itse tykkään nähdä paikallista elämää kaikessa kurjuudessaan.