Sivu 1/1

E-ticket

ViestiLähetetty: 13 Maalis 2008, 10:51
Kirjoittaja MatkustajaMauri
Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä matkatoimistosta? Näyttää ilmeisen edulliselta ja nopealta systeemiltä, mutta on melko nuori firma vielä. Onko kukaan tilannut heidän kauttaan lentoja tms. ja voisi kertoa toimiiko homma kuten lupaavat?

Toinen kysymys: mitä kaikkea e-lipusta tulisi näkyä (lentolippu s-postilla), jotta se on validi? ja mistä matkustaja tietää että lipussa on kaikki tarvittavat tiedot?
Tiedän, että kentällä virkailijat eivät edes yleensä katso paperia vaan vain passia, mutta mistä voi olla varma että oma matka ON todella varattu ja paikka lentokoneessa varma, jos saa s-postilla ns. varausvahvistuksen/e-lipun?

ViestiLähetetty: 13 Maalis 2008, 15:26
Kirjoittaja Jii
Hei,

Enpä osaa vastata ekaan kysymykseen...ei ole kokemusta ko. matkatoimistosta.

Sähköpostiin tulevassa varausvahvistuksesta pitäisi löytyä aina varausnumero, joka on yleensä yhdistelmä numeroita ja kirjaimia, esim 2 numeroa ja neljä kirjainta. Tämä numero toimii amadeus-varausjärjestelmässä ja on matkatoimistoista riippumaton, googleta checkmytrip. Kun varauksesi aukeaa sivulle niin muista tarkistaa, että jokaisen lennon kohdalla lukee vahvistettu/confirmed. Silloin käsittääkseni varaus on todella voimassa. Toivottavasti tästä on jotain apua.

ViestiLähetetty: 13 Maalis 2008, 17:56
Kirjoittaja MatkustajaMauri
Kiitos neuvosta. Tuo sivu on näköjään hyvä pitää muistissa jotta voi aina tarkistaa oman matkansa. Minun näytti olevan kunnossa ja vahvistettu. Ilmeisesti nettivarauksissa ei ole suurta riskiä kenen kautta varaa, koska ei tarvitse pelätä matkatoimiston konkurssia. Varausjärjestelmähän on kansainvälinen ja kun kerran matka on vahvistettu ja maksettu se on sama mitä toimistolle tapahtuu, menköön vaikka konkkaan.... eli aina halvimman matkavaihtoehdon perässä.

T. kerran nettiostoksessa vedätetty

Re: E-ticket

ViestiLähetetty: 07 Heinä 2009, 20:10
Kirjoittaja Afrikkaan
Itse olen E-ticketin kautta kerran ostanut liput, kun matkustin Nigeriaan.

Homma pelasi erittäin hyvin ja liput olivat edulliset moniin muihin verrattuna. Asiallisen oloista toimintaa kyseisellä yrityksellä. Puhelimella sai hyvin kiinni virka-aikana.

Jos tulee uusia matkoja, niin varmasti tilaan Eticketiltä, jollei muualta löydy halvemmalla.