Yhdistetylle festari-kaupunki-rantalomalle ja/tai Sisiliaan

Lomalle lähdössä? Löydä matkaseuraa jo ennen lähtöä.

Yhdistetylle festari-kaupunki-rantalomalle ja/tai Sisiliaan

ViestiKirjoittaja Aurinkoinen » 22 Touko 2011, 19:51

Tänä kesänä ei tunnu kavereista löytyvän seuraa kesälomareissulle, niin kokeilenpa tätä kautta.

Olen 39-vuotias (mutta nuori mieleltään) sinkkunainen ja etsin itselleni kaveria/kavereita yhdistetylle festari-kaupunki-rantalomalle kesä-heinäkuussa. Vaihtoehtoja on useampia ja itselleni ei ole niin väliä, mihin lähden. Pääasia, että jonnekin!

Eka vaihtoehto on Open’er Festival Gdyniassa, Puolassa. Pääesiintyjinä mm. Coldplay ja Prince.
Lennot esim. Wizz Airilla tai Air Balticilla Gdanskiin ja majoittuminen Sopotiin. Mulle piisaa pari päivää festareilla, muun ajan ajattelin makoilla rannalla ja kuljeksia Gdanskissa. Festareiden jälkeen (tai miksei ennenkin) ajattelin jatkaa matkaa jonnekin päin Eurooppaa joko junalla tai lentäen. Olen katsellut mm. lentoja Sisiliaan. Eli jos et innostunu festaritouhista, mutta Sisilia kiinnostaa, kaipaan seuraa sinnekin. Olen ollut Open’erissa viime kesänä ja Sisiliassakin on tullut käytyä muutama vuosi sitten. Paikat siis jollain tasolla tuttuja entuudestaan.

Toinen vaihtoehto on Optimus Alive festarit Lissabonin lähellä. Pääesiintyjinä mm. Coldplay, 30 Seconds To Mars ja Foo Fighters.
Myös tuohon reissuun olisi helppo yhdistää kaupunkilomaa Lissabonissa ja rantalomaa akselilla Cascais – Estoril. Nuokin seudut ovat tuttuja muutaman vuoden takaa. Festareilla tosin en ole aikaisemmin tuolla käynyt.

Kolmas vaihtoehto on Rock Werchter lähellä Brysseliä. Pääesiintyjinä samoja kuin Open’erissa ja Optimus festareilla.
Werchteriä ennen tai jälkeen voisi käydä jossakin päin Eurooppaa hoitamassa rantalomailupuolen.

Jos kiinnostuit joistakin kolmesta vaihtoehdosta ja olet valmis tekemään nopeita päätöksiä matkan varaamisen suhteen, pistä viestiä joko tälle palstalle tai sähköpostiini:

janis.joplin@suomi24.fi
Aurinkoinen
 

Paluu Matkaseuraa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron