Halvalla Egyptiin snorklaamaan/sukeltamaan 5.6.

Lomalle lähdössä? Löydä matkaseuraa jo ennen lähtöä.

Halvalla Egyptiin snorklaamaan/sukeltamaan 5.6.

ViestiKirjoittaja Crazyfinn100 » 01 Kesä 2010, 01:38

Olen 34-vuotias PADI Advanced Open Water -sukeltaja ja lähdössä äkkilähdöllä ensi lauantaina 6.5. Egyptin Hurghadaan sukeltamaan ja snorklaamaan viikoksi. Lähtö Helsingistä 6.5. klo 9:10. ja paluu 12.6. klo 20:35.

En ole vielä varannut matkaa ja huomasin, että jos 2 olisi lähdössä niin matka olisi huomattavasti edullisempi molemmille. Tällä hetkellä VAIN 365e/hlö ja halpenee joka päivä mitä lähemmäksi lähtöä tullaan.

Itselläni lomasuunnitelmissa on sukeltaa 3-4 vrk fiiliksen mukaan ja ehkä sisällyttää yksi reissu Luxoriin ihmettelemään Kuninkaidenlaaksoa, jonne kohteesta tehdään edullisia päivämatkoja.

Jos et itse ole sukeltaja niin se ei haittaa ja jos snorklaaminen kiinnostaa niin sen kustannus on vain 45e / 3 vrk sisältäen myös ruoat eli on halvempaa nauttia merestä kun nyhjöttää maissa.

Olen menossa todennäköisesti Funny Diverssien asiakkaaksi joilla esim. kolmen päivän sukellusreissu täysihoidossa (nouto hotellilta + 2 sukellusta + ruoat + paluu hotellille) maksaa vain 85 euroa / hlö / 3 vrk.

Itse olen sosiaalinen, rento ja mukava luonne, ja tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen. Mahdollinen matkaseuralainen voi aivan hyvin olla nainen tai mies. Ei niin, että tarvitsisi olla kiinni toisen menemisissä ja tulemisissa ellet välttämättä halua sukellusopasta... Ja pääpointtina se, että molemmat saamme edullisemman reissun!

Itse kävin Hurghadassa aikoinaan PADI:n Open Water Diver -kurssin, joka kestää 3-4 vrk ja voin todella lämpimästi suositella sitä kaikille. Aivan mahtava kokemus sukeltaa Punaisellamerellä merikilpikonnien ja delfiinien joukossa.

t Juha
Crazyfinn100
 

Ja

ViestiKirjoittaja Crazyfinn100 » 01 Kesä 2010, 01:44

reissusta kiinnostuneet voivat laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteseen: KurvisenJuha@gmail(piste)com (järjestelmä ei huolinut pistettä)
Crazyfinn100
 


Paluu Matkaseuraa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron