Reilaamaan 17.6 eteenpäin, matkaseuraa etsitään

Lomalle lähdössä? Löydä matkaseuraa jo ennen lähtöä.

Reilaamaan 17.6 eteenpäin, matkaseuraa etsitään

ViestiKirjoittaja Tinjami » 28 Huhti 2009, 13:26

Heip.

Tarkoituksena olisi lähteä kuukaudeksi reilaamaan Eurooppaan joskus 17.6 jälkeen, mieluiten mahd. pian kun pääsykokeet on saatu hoidettua alta. Etelä-Eurooppa kiinnostaisi ja reissusta yritän selvitä mahdollisimman pienellä budjetilla, vaikka asemilla ja puistojen penkeillä en aiokaan nukkua. Tekisi mieli kokeilla couch surfingia koska sitä kautta tutustuisi myös helposti paikallisiin.

Olen itse 19-vuotias eikä matkakumppanin sukupuolella ole niinkään väliä, mennään vaikka isommallakin porukalla jos sellainen löytyy :) Kunhan vaan saisi seuraksi jonkun samanhenkisen tyypin kun ei yksin pienikokoisena naisena uskalla lähteä kuukaudeksi seikkailemaan. Voitaisiin vaikka nähdä vielä ennen reissuun lähtöä niin tietää vähän millasen tyypin kanssa on matkaan lähdössä. Reiteistä en vielä tiedä mitään, mutta esim. Barcelona kiinnostais kovasti.

Jos löytyy kiinnostusta niin vastatkaa ihmeessä tähän tai laittakaa suoraan sähköpostia, satulaulu @ hotmail. com. (Piti laittaa välilyöntejä kun tää valittaa jotain ettei linkkejä saa liittää.)
Tinjami
 

barcelona

ViestiKirjoittaja sunbreaker6 » 13 Helmi 2011, 16:05

Jos barceloonaan olet menossa, muista ottaa tarpeeksi kolikoita, jotta voit tunkea niitä henkesi edestä juoma-automaatteihin, sillä tuossa kaupungissa nestehukka kesäisin on trendi :D

nimimerkillä: *kokemusta löytyy* - vaan en tällä kertaan mukaan lähde ^^ valitan.
sunbreaker6
 


Paluu Matkaseuraa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron