Tutkimus uudesta mobiilisovelluksesta jalankulkunavigointiin

Tutkimus uudesta mobiilisovelluksesta jalankulkunavigointiin

ViestiKirjoittaja CSTutkimus » 23 Elo 2012, 16:04

Osallistu tutkimukseen, jossa käytetään uutta innovatiivista mobiilia navigaatiosovellusta, Nokia City Scenea! (http://betalabs.nokia.com/trials/nokia-city-scene).

Etsimme henkilöitä, jotka vierailevat 1.9.-1.11.2012 aikavälillä jossain seuraavista USA:n tai Euroopan kaupungeista: Atlanta, Chigago, Dallas, Denver, Detroit, Fort Lauderdale, Las Vegas, Lontoo, Los Angeles, Louisville, Miami, New York, Newark, Jersey City, Orlando, Pariisi, Philadelphia, Portland, San Francisco, San Jose tai Seattle. Matkasi aikana osallistuisit käyttäjäkokemustutkimukseen käyttämällä Nokia City Scenea omissa navigointitarpeissasi kulkiessasi jalan. Matkasi tarkoituksella ei ole väliä (esim. lomamatka tai työmatka).

Nokia City Scene on mobiilisovellus, joka yhdistää navigoinnin vuorovaikutteisessa 3D-katunäkymässä (street view) ja kartalla sekä tietoja kiinnostavista paikoista kuten ravintoloista, hotelleista, teattereista, yms. Nokia City Scenen avulla voit tutustua miltä kaupungit näyttävät katutasolta sekä etukäteen että paikan päällä, saat tiedot rakennuksessa olevista palveluista helposti klikkaamalla rakennusta katunäkymässä ja voit helposti etsiä jotain tiettyä palvelua ja löytää sen luokse erilaisilla navigointitavoilla. Voit myös yhdistää sovelluksen Facebookiin tai Foursquareen ja katsoa mitä ystäväsi tekevät.

Jos tiedossasi on vähintään muutaman päivän matka jossain yllämainituista kaupungeista ja haluat kokeilla Nokia City Scenea auttamaan paikkoihin tutustumisessa ja reitinhaussa, saatat olla täydellinen osallistuja tutkimukseemme. Jos et omista N9 puhelinta, lainaamme sinulle puhelimen Nokia City Scene sovelluksella ja 3G prepaid-liittymällä varustettuna. Sinun tarvitsee vain käyttää sovellusta matkasi aikana ja raportoida käytöstäsi meille verkkokyselyjen ja Suomessa tapahtuvien haastattelujen kautta. Vaivastasi kiitämme sinua pienillä tuotepalkinnoilla, sen lisäksi, että saat käyttää matkasi ajan City Scene sovellusta ja N9 puhelinta ilmaiseksi 3G liittymällä.

Jos kiinnostuksesi heräsi, käy täyttämässä lyhyt taustatietokysely osoitteessa:
http://www.webropolsurveys.com/S/B150EED43407CA21.par

Tutkimuksen osallistujat valitaan tämän kyselyn avulla, joten kerrothan miksi juuri SINÄ olisit täydellinen osallistuja!

Tutkimusta tekevät yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston Ihmiskeskeisen teknologian yksikkö (IHTE http://www.cs.tut.fi/ihte/) ja Nokia Research Center (http://research.nokia.com/). Lisätietoja tutkimuksesta voi udella osoitteesta: userstudies@cs.tut.fi
CSTutkimus
 

Paluu Yleistä matkakeskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron