Ideoita huhtikuun reissulle

Ideoita huhtikuun reissulle

ViestiKirjoittaja juuupajuu » 07 Maalis 2010, 10:30

Tarkoitus olis lähteä reissuun 1.4 ja toiveena:

Aikaa 6 vrk
Toiveita lomalta:
Pyöräilyä, patikointia, uintia yms.
Myös kulttuuria, mielenkiintoista historiaa jne.
Hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä...

Mielellään jonkin verran lämmintä, muttei tarvitse olla paahdetta. Noin lyhyessä ajassa ei ehdi kovin pitkälle ellei halua istua puolet lomastaan lentokoneessa. :)

Heittäkääpä hyviä ideoita tällaisille retkeilijä-luonteille!

=D Ilomiellä otetaan vastaan!
juuupajuu
 

ViestiKirjoittaja tapas-aktiivi » 09 Maalis 2010, 10:39

Oletko harkinnut Espanjaa? Mahtavat reittivalikoimat maan eri osissa, hyvät fasiliteetit, herkullista ruokaa ja erinomainen reittiopas maan luontoreiteistä: http://www.topwalks.net/fi/index.htm

Topwalks-sivustosta löydät yksityiskohtaiset reittikuvaukset (myös suomeksi), kartat, GPS välipisteet, ajo-ohjeet jne. Reitit on luokiteltu keston, rankkuuden ja käveltävyyden mukaan, joten luokituksen ja runsaan kuvituksen ansiosta sivustosta voi poimia reittejä myös pyöräilyyn.

Huhtikuussa hyviä Espanjan kohteita voisivat olla esimerkiksi Valle de Liebanan laakso (Kantabria), Asturian ja Kantabrian rannikko tai Sierra Nevada Andalusiassa. Alicanten seutu (Costa Blanca) on myös hyvä vaihtoehto.

Korkeimmat huiput Picos de Europalla ja Sierra Nevadalla ovat vielä huhtikuussa lumen peitossa, mutta alarinteillä kevät etenee jo hyvää vauhtia. Valenciassa kevät alkaa olla parhaimmillaan eikä siellä ole niin korkeita vuoria, että huhtikuussa tarvitsisi olla enää lumesta huolissaan.
tapas-aktiivi
 


Paluu Yleistä matkakeskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron