Lähde punaiselle merelle sukeltamaan 22.3.-29.3.2010

Lähde punaiselle merelle sukeltamaan 22.3.-29.3.2010

ViestiKirjoittaja kapsu » 16 Helmi 2010, 13:50

Maaliskuussa lähdetään Punaiselle merelle, Hurghadaan, täysimittaiselle Live on Board –reissulle 6 päiväksi. Tarkoituksena tehdä 3-4 sukellusta päivässä.

Lennot siis Helsingistä lomalentona Hurghadaan, jonka jälkeen lähdemme vielä maanantaina 22.3. veneellä kohti sukelluskohteita. Laivareissu suuntautuu Hurghadasta etelään kohti Brothers Islandia ja mahdollisesti Elphinestonea sekä tarkoituksena kierrellä myös hylkyjä mm. Saleem Express-hylyllä käydään. Tarkemmat kohteet sitten valitaan sääolosuhteiden perusteella.

Joka tapauksessa tiedossa huima määrä huippusukelluksia koralliriutoilla, seinämillä ja hylyillä. Kuuleman mukana on myös hyvät mahdollisuudet haiden ja isojen rauskujen näkemiseen.

Matka toteutetaan omakustannehintaisena, tämä siis ei ole kaupallinen reissu. Matkan hinta n. 1.300 euroa, sisältäen mm. veneenvuokran, sukellukset, ruokailut veneellä, viimeinen yö hotellimajoituksessa ja myös lennot kohteeseen ! Hintaan eivät sisälly mm. luonnonpuistojen maksut ja veneen miehistön tipit (joihin voi laskea muutamia kymmeniä euroja). Paattiin tarkoitus varata mm. happitäytöt (rebe-sukeltajille) sekä nitroksi -täyttömahkuja selvitellään.

Reissun vetäjänä toimii Hämeenlinnan Urheilusukeltajista Timo Lyytinen, joka on vastaavia reissuja järjestänyt kymmenittäin. Timo on tietysti koko ajan paatilla mukana ja huolehtii paikallisten kanssa asioinnista ja siitä, että homma toimii käytännössä. Mukaan lähtevä porukka koostuu tällä hetkellä enimmäkseen sukellusseura Hydromania sekä Nousun sukeltajista. Lähtijöitä on tällä hetkellä kasassa kahdeksan ja muutama paikka vielä täyttämättä.

Tässä siis nopeille päättäjille oiva tilaisuus lähteä omakustannehintaan punaisen meren huippukohteille, vieläpä ihan suomalaisessa porukassa. Jos olet harkinnut ensimmäistä sukellusreissua lämpimiin vesiin, niin tässä seurassa lomamatka on turvallista toteuttaa - opit varmasti paljon uutta sekä saat rutkasti lisää sukelluskokemusta. Paikat tullaan täyttämään tämän viikon 7 aikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja: Ari Kapaselta puh. 040-5482 192 / email: a.kapanen@elisanet.fi
kapsu
 

Paluu Yleistä matkakeskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron