GRADU: Matkailutie-kysely

GRADU: Matkailutie-kysely

ViestiKirjoittaja Tutkimusavustaja » 23 Marras 2009, 13:39

Hei kaikki matkailun ystävät,

Olen tekemässä tutkimusta matkailuteistä. Olen Turun yliopiston, kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen graduvaiheen opiskelija ja töissä tutkimusavustajana Selkämeren rannikon matkailutiehankkeessa. Teen hankkeeseen parhaillaan matkailuselvitystä, jota käytetään myöhemmin tiehallinnolle tehtävässä matkailutiehakemuksessa ja mahdollisen matkailutien markkinoinnin tukena. Hankkeen tavoitteena on saada Pohjanlahden rantatiestä Tiehallinnon hyväksymä Suomen viralllinen matkailutie.

Oletko kulkenut matkailuteillä Suomessa tai ulkomailla, onko Sinulla kokemusta tai oletko kiinnostunut matkailemaan matkailuteillä? Mitä odotuksia Sinulla matkailuteihin liittyy, mitä ne voisivat mielestäsi tarjota matkailijoille? Vai ihmetteletkö mikä on matkailutie, etkä ole koskaan sellaisella vieraillut?

Käy vastamassa kyselyyn vaikka et olisi ikinä vieraillut millään matkailutiellä, sillä kaikkien vastaukset ovat yhtä tärkeitä! Keräämme vastauksia ympäri Suomea. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia ja vastaukset käsitellään nimettöminä.
Mikäli kiinnostuit googleta Selkämeren rannikon matkailutiehanke, niin pääset vastaamaan hankkeen kotisivuilta tai suoraa blogista kyselyyn.
Valitettavasti en pysty linkittämään kyselyä tänne.
Iso Kiitos vastauksestasi!

Kerron mielelläni lisää hankkeesta ja siihen liittyvästä kyselystä.
Voit halutessasi jakaa kyselyn linkkiä eteenpäin kaikille siitä mahdollisesti kiinnostuneille!
Iso Kiitos Sinulle, tehdään Suomesta yhdessä parempi matkailumaa!

Ystävällisin terveisin,
Sari Rosu
Tutkimusavustaja
Turun yliopisto
Selkämeren rannikon matkailutiehanke
sposti: etunimi.sukunimi(at)utu.fi
Tutkimusavustaja
 

Paluu Yleistä matkakeskustelua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron