Meksiko - hitti vai huti

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

Meksiko - hitti vai huti

ViestiKirjoittaja Vieras » 11 Maalis 2007, 17:06

Hei, miksi Meksiko?
Olen miettinyt pitkään matkaa Meksikoon, se olisi jotain uutta ja eksoottista tavallisen Euroopan matkailun ohella. Minne kannattaisi suunnata/ mitkä ovat suosittuja paikkoja? vinkkejä ja kokemuksia saa jakaa :)

Osaako kukaan sanoa, kuinka paljon matkoja Suomesta tehdään Meksikoon :?:
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 28 Maalis 2007, 12:37

Suomesta tehdään paljon matkoja Playa Del Carmenin (lue Karmeen) turistirysään, Finnairin lomalennolla. Meksikossa on paljon katseltavaa, mutta ko. paikka on turisteille tehty loma-alue Karibian meren rannalla. Jos haluat nähdä aitoa Meksikoa, suosittelen matkakohteeksi jotain muuta (esim. Mexico City, Merida).
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 08 Huhti 2007, 17:06

mene kuule kaukoitään esim thaimaa ,malesia,vietnam ja intia goa näkemistä jakokemista paljon enemmän kuin meksikossa!käydessäni v94 meksiko cancuissa paikka oli josilloi täysinpohjoiamerikkalaisten pilaama turisti rysä jossa valuuttana kelpasi dollari.harmi että playade carmen on onnistuttu pilamaan paikka oli aioinaan viehättävä pieni kylä upeineen rantoineen muutenkin kaunista luontoa.jenkitthän ovat pilanneet kaikki meksikon rantallomakohteet dollarilla elvistellesään hinta taso meksikossa huomttavasti korkeampi kuin kaukoidässä eikä muutenkaan niin paljon näkemistä kuin kaukoidässä!!! pslähellekkään kaikki kaukoidän matkailulu ei ole pelkästään seksimatkailua,kuten karibiallematkustavat suomalaiset antavat keskusteluissa ymmärtää!!! t.kaukoitään ihastunut :(
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 09 Elo 2007, 10:29

Nykyään suurin osa Kauko-Idästäkin on jo turistien pilaama eli jos haluaa jotain muuta kuin turismia, kannattaa tehdä omatoimimatka ja sijoittua kaupunkien ulkopuolelle ns. reppureissulle. Thaimaa on muutamassa vuodessa "lopahtanut" ja Intiassa joka toinen kauppias puhuu suomea, että eipä silläkään suunnalla enää turismi alueilla kovinkaan aitoa paikallisuutta kohtaa. Meksikossa Playa Del Carmenissa paikalliset ihmiset ovat todella ystävällisiä ja erityisesti kävelykatu pidetään hyvin siistinä kuten myös sen läheisyydessä olevat yleiset vessat. Turismilla on alueelle se hyvä ja poikkeava vaikutus verrattuna Meksikoon yleensä, että on turvallista.
Molemmilla suunnilla hyvä ruoka ja sijaitsee kaukana Suomesta! :D
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Jomppe » 04 Tammi 2008, 11:29

Menkää Playa del Carmenin ympäristöön, mukavia rauhallisia ja kauniita rantoja löytyy vaikka kuinka.. Tulum ja Isla Mujeresin saari ovat ehdottamasti näkemisen arvoisia paikkoja, nimenomaan rantojensa perusteella. Ei liikaa turisteja. Riviera Mayan varrella löytyy vaikka mitä eikä kulkeminen maksa paljon..
Jomppe
 

ViestiKirjoittaja Hapsu » 24 Tammi 2008, 14:11

Mexico City on todellakin käymisen arvoinen - yksi vaikuttavimmista tekemistäni matkoista. Cityn lähellä on myös hopeakaupunki Tacxo (lausutaan suurinpiirtein "tasku"), suosittelen käymistä samalla. Matka autolla n. 2-3 tuntia Citystä, muistaakseni.
Hapsu
 


Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron