Dominikaaneihin helmikuussa

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

Dominikaaneihin helmikuussa

ViestiKirjoittaja Perheellinen » 07 Tammi 2007, 23:19

Hei! Meitä on lähdössä viisi henkinen perhe Dominikaaneihin Puerto Plataan helmikuun lopussa. :D Onko jollakin tietoa hotellista Riu Merenque (Aurinkomatkat) ja yleensä ilmastosta helmi-maaliskuun vaihteessa? Netissä olemme ahkerasti vierailleet, mutta olisi mukava saada käytännön kokemuksia paikasta 8) . Kiitos tiedoista!
Perheellinen
 

Dominikaaniseen tasavaltaan

ViestiKirjoittaja socha » 11 Helmi 2007, 12:14

Heips!

Meiltä päin on 4 henkinen perhe lähdössä lomalle dominikaaniseen hiihtoloman puolessa välissä, ja kaksi viikkoa siellä vietämme :D juu, olisi todellakin mukava jos joku omista kokemuksistaan dominikaanisessa kertoisi. Erityisesti kiinnostaisivat matkailunähtävyydet! Eli mitä siellä kannattaisi käydä katsomassa. Mikä oli hyvää ja mikä huonoa.. Ja sitten vielä, että mitäköhän lentokoneeseen kannattaisi ottaa, ettei täysin pitkästyisi :wink: Mitäköhän tasoa hotelleista saisi odottaa?? Hotellimme on ++++½ (neljä ja puoli tähteä).
socha
 

joo on tosi hieno paikka

ViestiKirjoittaja Vieras » 12 Syys 2007, 12:05

mutta Puerto platan kaupunki ei kaikista paras paikka.tietenkin all inclusive hotellissa on aina rentoa jos sellaiseen menossa.Kannattaan tutustua lähialueen rantakohteisiin esim Cabarete upeat ranta.Vuokrata auto all inclusive full insuerence,jeeppi tai vähän isompi mieluummin eurooppalaiselta firmalta.hinnat varmaan n 40 euroo päivä.liikkuminen helpompaa jos useampi henkilö + lapsia kuin paikallisilla busseilla ja mopoilla.Kuskin tulisi olla myös hieman kokeneempi.Hinnat ovat maassa nousseet reilusti ,melkain suomen hinnnat rafloissa.Olen käynyt dommareissa 2 kertaa 03 ja 07 tammikuun.nyt kiersimme koko maan pikkubussilla hiacella..
nyt olen kiinassa ja on hieman kiire,yritän laitella lisää neuvoa myöhemmin.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 01 Tammi 2008, 13:39

Perheemme on käynyt Puerto Platassa kaikkiaan neljä kertaa, aina marras-joulukuussa. Ainoa varsinainen nähtävyys mielestäni on sataman lähellä sijaitseva pieni Kolumbuksen aikainen linnake, muistaakseni Fortaleza. Lisäksi kaupungissa on aika vaatimaton meripihkamuseo.

Aika kului lähinnä All inclusive -hotellin uima-altaalla tai rannalla
Vieras
 


Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron