Shoppailuvinkkejä New Yorkiin?

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

Shoppailuvinkkejä New Yorkiin?

ViestiKirjoittaja JULIA » 19 Syys 2006, 19:25

Olen lähdössä viikoksi New Yorkiin ja kun ei ole ennen tullut käytyä, olisi mukava tietää missä päin sijaitsevat mahtavimmat shoppailupaikat? Lähinnä vaatteista ja kengistä olisin kiinnostunut.
JULIA
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 11 Joulu 2006, 17:43

Century 21 on iso liike mistä löytyy merkkituotteita halvemmalla. Sijaitsee ground zeron vieressä.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja janza » 24 Maalis 2008, 14:31

canal streetilta farkkuja jne,5th avenue designer shoppailuun
janza
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 02 Heinä 2008, 20:49

ehdottamasti kannattaa käydä Woodbury Commonissa, joka sijaitsee New Yorkista noin tunnin ajomatkan päässä. Busseja lähtee joka päivä bussiasemalta tunninvälein(?)
Netti sivut löydät kun kirjotat Googleen Woodbury common, ja heti ekana pitäisi löytyä.

Woodbury Common on siis Outlet kylä jossa on yli 100 merkkivaateliikkeen tehtaanmyymälää, josta saa kaikkea erittäin halvalla.

Oma kokemukseni;
Lukiin netistä ennen New Yorkin matkaamme tästä ostosparatiisista ja otin kaikkea tarpeellista tietoa muistiin. New yorkissa sitten suuntasimme yksi kaunis päivä sinne suureen bussiterminaaliin jonka nimeä en nyt muista, mutta kummiskin. Menimme johonkin lipunmyynti koppiin kysymään mistä niitä bussilippuja saa ja monelta lähtee seuraava bussi, sitten työntekija neuvoi meidät oikeeseen paikkaan josta ostimme edestakaset liput sinne Outlet kylään. Ja takaisin sieltä sai lähteä milloin vain, busseja kulki tunnin parin välein.
Ostin sieltä vaatteita ja asusteita varmaan 200 dollarilla, muuten oisin enemmänkin, mutta olin vähä pihillä tuulella ja kadun sitä syvästi. Mutta kaikki ostokset sain todella edulisesti. Esim. Tommy Hilfigerin peruspaijan 15 $, DKNYn unelma hupparin 20 $, Calvin Kleinin vyön ja farkut yhteensä noin 60$, Guessin laukun 30 $ ja paljon muuta. Ja oikea hinta noille suomessa tai tavallisessa merkkivaate liikkeessä oisi ollut monin kertainen.

Suosittelen todella, ja siellä ei kannata pihtailla ollenkaan!
:D
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 22 Syys 2009, 17:18

Mekin kävimme Outlet kylässä, mutta en tiedä, teinkö sieltä sen ihmeellisempiä löytöjä kuin Manhattaniltakaan. Riippu tietenkin mitä hakee. Esimerkiksi miehelleni ei oiken löytynyt kokoja mistään vaatteista, vaikka hän on ihan normaalin kokoinen (tai ehkä juuri siksi). Guessin outlet oli kyllä oikein mukava yllätys, mutta muuten tuntui, että koko outlet-kylä oli vain turistien rahastusta varten - paikallisethan eivät siellä käy. Mutta jos olet menossa sinne, niin bussi lähtee Port Authoritystä.

Edullisia vaatteita ja kenkiä löydät kyllä Manhattanin kaupoistakin ja niitähän on paljon. Pidimme kovasti Macy's tavaratalosta - sinne kannattaa varata aikaa. Lisäksi infosta saa kupongin, jolla turisti saa 11% alennusta kaikista tuotteista.

Jos shoppaat urheiluvaatteita, kannattaa NikeTown kiertää kaukaa. Huono valikoima, kaupungin huonoin palvelu ja hinnat Suomen luokkaa - kaikissa muissa urheiluliikkeissä huomattavasti edullisemmat.

New York on paras shoppailukaupunki, missä olen käynyt, joten hauskaa matkaa!
Vieras
 


Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa