Punta Cana, Dominikaaninen Tasavalta

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

Punta Cana, Dominikaaninen Tasavalta

ViestiKirjoittaja maria » 29 Touko 2006, 17:07

Hola!

Juuri Dominikaanisesta palanneena suosittelen kohdetta kaikille rantalomien ystäville. Olimme Punta Canassa, Bavaro Beachilla, jossa valkoista hiekkarantaa riitti kilometrejä. Ilmat olivat todella upeat, välillä ehkä liiankin kuumat. Nyt juuri siellä on off-season, joten porukkaa oli vähemmän rannalla ja altailla. Luin ennen matkaa, että kiireisimmän sesongin aikana jokainen varjossa sijaitseva rantatuoli on varattu jo puoliseitsemältä. Se siis ei ollut meille ongelma, mutta jos varjoista paikkaa ei olisi löytynyt, rannalla olisi luultavasti läkähtynyt kuumuuteen. Rannalla oli paljon myös palmupuita, joiden varjoon tuolinsa voi sijoittaa, joten kyllä jokin ratkaisu aina löytyy. Muistakaa vain hattu ja monta litraa vettä!
Merivesi oli turkoosia ja sen lämpötila +28-30c. Siellä käytiin moneen kertaan 'vilvottelemassa'. Vesi oli kaukana viileästä, mutta virkisti kuitenkin.

Meidän hotelli oli Grand Palladium Palace, The Royal Suites. Kaikki ruoat ja juomat sisältyi hintaan. Uskalsimme syödä aivan kaikkea, eikä vatsatauti iskenyt. Ruoka oli monipuolista, buffetissa viikon joakisena päivänä eri maa teemana esim. meksikolainen, italialainen, dominikaaninen, espanjalainen.. Hotellin alueella oli myös kuusi a la carte-ravintolaa, joissa Royal Suitesin asiakkaat saivat syödä ilmaiseksi.

Me asumme Torontossa, joten lentomatka täältä kesti vain neljä tuntia, eikä aikaeroa ole lainkaan. Suomesta matkustaessa lentoaikaa en tiedä, mutta aika ero on -7 tuntia. Aamulla on siis helppo herätä!

Rakenteilla on sivusto, johon laitamme tietoja ja kuvia kohteesta. Ilmoitan täällä, kun olen saanut sen pystyyn. :)

Jos on mitään kysymyksiä aiheesta (tai sen vierestä), kysykää ihmeessä.

Maria
maria
 
Viestit: 24
Liittynyt: 06 Maalis 2005, 15:10

Dominikaaninen tasavalta

ViestiKirjoittaja jojo » 18 Joulu 2006, 13:11

Netistä löytyi kovin vähän tietoa Dominikaanisesta tasavallasta,joten olisi muutama kysymys, jos joku osaisi vastata.
Onko siellä kiinnostavia kohteita, jos ihan omatoimisesti kiertelisi,lähinnä historiallisia kohteita?
Ja miten tuo auton vuokraus,onnistuuko helposti?Ja mitä mahtaa suunnilleen maksaa tuo auton vuokraus?Entä autojen taso,uskaltaako lähteä pidemmäksi aikaa reissuun sillä vuokra-autolla?
Olisi kovin kiva jos joku osaisi vastata näihin mieltä askarruttaviin asioihin!
jojo
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 04 Tammi 2007, 23:11

Hei!

Olen käynyt Dominikaanisessa muutamaan otteeseen ja varsinkaan ensikertalaiselle en voi auton vuokrausta suositella... :? Liikennekulttuuri on siellä aivan erilainen kuin Suomessa,hyvä jos aina uskaltaa edes tien yli mennä :roll: :D Samoin autot (ainakin suurin osa mitä itse olen nähnyt) ovat hieman eri luokkaa kuin täällä meillä. Vuokra-autojen laadusta en tosin uskalla mennä sanomaan.. Taksit eivät siellä maksa paljoa, ja suosittelenkin ainakin aluksi sellaisella kulkua :wink:
Vieras
 

Sesonki

ViestiKirjoittaja Vieras » 10 Tammi 2008, 16:39

Mikä aika siellä on sesonkia? Eli milloin ei kannata mennä, jos haluaa aurinkoa?
Vieras
 

Re: Sesonki

ViestiKirjoittaja Vieras » 07 Helmi 2008, 05:10

Anonymous kirjoitti:Mikä aika siellä on sesonkia? Eli milloin ei kannata mennä, jos haluaa aurinkoa?


Huippusesonki alkaa joulun tienoilla ja loppuu siinä maaliskuun puolessa välissä. Näin on ainakin Puerto Platan-alueella.

Jos haluat nauttia varmasta auringosta ja tosihelteestä, kannatta lähteä maaliskuun puolen välin jälkeen. Dominikaaninen talvi päättyy virallisesti 21.3.

Viime viikkoina täällä on ollut melko viileää (dominikaanisen mittapuun mukaan). I :roll: ltaisin ja öisin on ollut alle + 25 C ja silloin monet dominikaanit pukevat päälleen paksuja takkeja ja villapipoja.
Vieras
 


Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa