Bahamasaaret tai yleisesti Karibia

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

Bahamasaaret tai yleisesti Karibia

ViestiKirjoittaja Mimmi » 16 Touko 2006, 10:16

Olisiko jollakin kokemuksia Bahamasaarista tai Karibian meren muista saarista? Matkanjärjestäjät, hinnat, tyytyväisyys kohteeseen jne.? Mahdollisuus tehdä matkasta omanlainen? Sattuisiko vielä olemaan joku sellainen, joka on mennyt naimisiin Bahamasaarilla tai muualla lomamatalla? Miten järjestelyt toimi? Kiitoksia jo etukäteen avuliaan vastauksista! :D
Mimmi
 

Bahamasta

ViestiKirjoittaja turre » 24 Touko 2006, 01:26

Voin todella suositella Bahamaa lomakohteeksi. Me oltiin Paradise Islandilla, joka on yhdistetty sillan välityksellä Bahaman pääkaupunkiin Nassauhun. Siten saatiin hyvin yhdistettyä rantaelämä ja shoppailu ym. ja hinta jäi edullisemmaksi kun ei tarvinnut maksaa erikseen saarten välisistä kuljetuksista. Jos Paradise Islandilla meinaa majoittua niin ehdoton suosikki on Atlantis-hotelli (www.atlantis.com). Upeat allasalueet, rannat ja paljon tekemistä (mm. mielettömät vesiliukumäet näin aikuisen näkökulmastakin katsottuna). Myös julkkisten suosima ja monissa elokuvissa ollut.

Jos rauhallisempaa paikkaa kaipaa, niin sitten jotkin muut Bahaman saaret voisi olla hyvä vaihtoehto - tai yhdistää esim. Atlantis ja jokin muu saari. Lähellä on ainakin Harbour Island, jossa on maailmankuulu vaaleanpunainen hiekkaranta (eli rannan hiekka on vaaleanpunaista). Sitten esim. Bahaman Exumalla on Four Seasons -hotelli, joka on varmasti kokeilemisen arvoinen.

Bahamalla on paljon tekemistä rannalla löhöilyn lisäksi. Esim. swim with the dolphins retki, erilaiset risteílyt, ostokset, saariekskursiot ym.

Hintatasosta: Me räätälöitiin matka itse eli varasimme lennot New Yorkin kautta netistä ja hotelli suoraan netistä. Kaikki toimi loistavasti. Esim. Atlantis taitaa lähteä n. 250-300 USD/yö/huone halvimmassa huoneessa. Jos budjetti ei kestä tuota hintaa ja haluaa mennä Atlantikseen niin yksi vaihtoehto on mennä Comfort Suites -hotelliin. Ko. hotelli on aivan Atlantiksen vieressä ja majoittumalla Comfort Suitesiin saat käyttää kaikkia Atlantiksen palveluja mm. allasalueet, rannat, laguuni, veisliukumäet, leffateatteri, casino yms. Comfort Suites on n. 170-200 USD/yö/huone. Me oltiin 11 päivää Bahamalla ja 4 päivää New Yorkissa, maksoi n. 1700-1800 eur/hlö lennot+majoitus.

Toinen loistava Karibian saari, josta kokemusta monelta vuodelta on Aruba. Upeat siistit rannat, turvallinen, loistavat shoppailumahdollisuudet, hyvät hotellit. 5* hotellit maksaa alkaen 200 USD/yö (Radisson), Marriott alkaen 300 USD/yö.
turre
 

ViestiKirjoittaja johku » 14 Elo 2006, 12:34

Turre, millä lentoyhtiölle lensitte Nykki-Nassau välin? Mihin aikaan vuodesta olitte Bahamalla?

Osaisitko suositella nykista hyvää hotellia? Samanlainen reissu on suunnitteilla! Lentoreitit vaan hakusessa.

Johanna
johku
 


Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa