Key West, Florida

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

Key West, Florida

ViestiKirjoittaja Starmaster » 22 Maalis 2008, 14:49

Olemme lähdössä taas 2009 reissuun, joka suuntautuu Floridaan ja siitä sitten karibian risteilylle.

Floridassa olisi alustavasti suunnitelmissa käydä katsastamassa Key West, joten ajattelin kysellä onko kukaan käynyt ko. paikassa ? Kannattaako käydä vai menikö päivä hukkaan? (Kokonainen päivähän tuossa reissussa käytännössä menee kun Miamista lähtee ajelemaan....)
Starmaster
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 25 Maalis 2008, 15:25

Tervehdys!
Vinkki nro 1 : Suuri virhe on ajaa Miamista päiväksi Key Westiin ja illalla takaisin. Matkaan kuluu helposti 5-6 tuntia per sivu. Key westin "se" juttu on juuri illanvietto. Auringonlaskun katseleminen, iltameininki jääkylmine margaritoineen ym. ym. Älkää unohtako maistaa tuoretta hummeria sekä key lime pie- kakkua.
Todellakin kannattaa käydä katsastamassa yhden yöpymisen verran tuo Amerikan hullun hassu paikka. Suosittelen lämpimästi!
Niin ja majoittukaa ihmeessä jossakin Duval Streetin läheisyydessä sijaitsevassa vanhassa pitsihuvilassa vaikka hinta huimaisi, on se sen väärti näet parkkipaikat ovat kiven alla ja muutenkin missaatte tunnelmasta jos jäätte laitamille.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Haka » 30 Maalis 2008, 16:27

Minäkin suosittelen yöpymistä Key Westissä. Kaupunki on kerrassaan ihana ja kiireellä ei hommasta tule mitään. Uhrattiin viikon reissusta 2 päivää Key Westiä varten ja kyllä kannatti. Miamista on kuitenkin pitkä matka ja välillä on kiva pysähdellä ja kuvata vaikkapa lintuja ja muita maisemia.

Satuttiin muuten menemään juuri sellaisena päivänä, kun yhdellä Key Westiin menevistä silloista oli onnettomuus ja silta oli kiinni monta tuntia. Melkoiset ruuhkat!
Haka
 

Key West

ViestiKirjoittaja Irkku » 30 Maalis 2008, 18:54

Key West on aivan ihana paikka. Olin siellä pari vuotta sitten kolme vuorokautta. Matka on sen verran pitkä, että suosittelen ehdottomasti yöpymistä. Paikan iltaelämä on aivan hulvatonta, auringonlasku pitää ehdottomasti kokea ja ruoka oli todella maittavaa. Kohtuuhintaisen yöpymispaikan löytää pääkadusta pari katua kauempaa.
Irkku
 


Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron