WLAN Breezes Curacao

Canada, Yhdysvallat, Meksiko ja Karibiansaaret.

WLAN Breezes Curacao

ViestiKirjoittaja Tipi » 04 Syys 2007, 21:13

Hei,

Jos joku on lähdössä viimeistään vuonna 2008 Curacaolle ja joko majoittumassa Breezes hotelliin tai aikoo käyttää WLAN palveluja Oranjestadin kaupungissa, niin minulle jäi omalta matkaltani käyttöoikeutta parin vuorokauden verran. Sen voi saada /lunastaa omaan käyttöön matkaa varten.

Breezes hotelli on lyhyen bussimatkan päässä Oranjestadista. Hotelli on iso, sen alueella on useita rakennuksia, uima-altaita ja kasino. Hotellilla on myös oma trapetsiteline uimarannalla. Siellä järjestetään lapsille ja isommillekin trapetsikokeiluja. Hotellilla oli paljon kanadalaisia, joten kaikki ohjauksen ja muu toiminta oli hollannin lisäksi myös englanniksi, ranskaksi ja tarvittaessa muillakin kielillä.

Suosittelen snorklaus tai sukellusretkeä Tugboatille. Kyseessä on pienehkö hinaaja, joka on upotettu suhteellisen matalaan veteen aivan rannan tuntumaan. Breezesistä sinne oli noin puolen tunnin venematka. Se on todella suosittu kohde, joten sai varoa muita snorklaajia, mutta oli kohteena silti käymisen arvoinen.
Tipi
 

Paluu Pohjois-Amerikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron