Club Gural Premium Belek

Euroopan matkailuun liittyvää keskustelua.

Club Gural Premium Belek

ViestiKirjoittaja wesku66 » 29 Touko 2011, 13:00

Oltiin perheen kanssa Club Gural Premium- hotellissa Belekissä nyt toukokuun lopulla. Hotellilla on mukava allasalue johon kuuluu lastenallas, hiljainen allas ja iso ulkoallas. Pyyhkeitä voi vaihtaa aina kun haluaa.
Oma vesipuisto; erittäin hyvä, matkaa n. 200m, käsittää 8 isompaa liukumäkeä, vuolaasti virtaavan altaan sekä pienemmille omat mäet ja laitteet. Paikka on turvallinen ja hyvin hoidettu. Sieltä sai myös juomia ja jäätelöä.
Hiekkaranta on siisti, syvenee suht` äkkiä ja vesi oli n. 27 C. Rannalla voi vuokrata erilaisia purjeveneitä, vesiskootterin, polkuveneen, purjelaudan tai vetovarjon. Snorklaus oli tylsää, koska pohja on tasaista hiekkaa ja kaloja vähän. Aurinkotuoleja oli paljon kaikissa paikoissa. Alueella asusti myös useita kilpikonnia ja kissoja, joita lapset kävivät katsomassa.
Hotellin huoneet ovat siistejä, mutta 14 v. käyttöä näkyy jonkin verran. Herkkäunisten kannattaa ottaa korvatulpat mukaan, koska äänieristys on huono. Alueella on muistaakseni 9 kpl 2- kerroksisia huoneistoryppäitä, joissa kussakin kolmekymmentä huonetta.
Ruoka hotellissa on erittäin hyvää ja kaikille löytyy varmasti syötävää ja juotavaa, mitään ei puutu. Hygienia ja siisteys huippua. Ravintoloista ja baareista saa kaikkia drinksuja, limsoja, mehuja, vesipulloja ja hyvää olutta (Efes). Tuontimerkit sai lisähintaan. Känniläisiä ei näkynyt. Paras drinkki oli mielestäni Green Coctail with alcohol. Kun samaisen juoman ottaa ilman alkoholia, se oli myös lasten mieleen. Jokaiselle asukkaalle jaetaan magneettiraidalliset huonekortit, joka esitetään, kun baareissa asioidaa mutta eipä sekään ollu niin tarkkaa, jos kortti sattu unohtumaan. Jäätelöä (Cornetto ja Magnum) sekä mehujäitä sai myös baareista vapaasti. Jos ei ole käynyt all inclusiv paikoissa, voi tietysti ihmetellä mikä kiire tarjoilijoilla on korjata astiat pöydästä välillä melkein kesken aterian.
Iltaohjelma on todella tasokasta ja monipuolista, ei jatkuvaa lastendiskoa. Allasalueella on myös pelihalli ja laitteet ovat maksullisia pöytätennistä lukuunottamatta. Hinnat ovat Suomen tasoa.
Auto (Ford Fiesta) vuokrattiin yhdeksi päiväksi hotellin yhteydessä olevasta vuokraamosta (50€). Kansainvälistä ajokorttia ei tarvittu. Aluksi liikenne näyttää paikoin aika hurjalta, mutta normaali ajotaidolla ja varovaisuudella selviää. Tiekarttoja myytiin Belekin marketeissa. Hintataso Belekissä on yleisesti turkkilaisittain korkea.Taksimatka sinne oli 3 € / siivu.
Asukkaat ovat pääosin saksalaisia ja venäläisiä ja Suomen kiintiö on todella pieni, mutta eipä haittaa. Henkilökunta on ystävällistä ja pyrkii tekemään parhaansa asiakkaan viihtyvyyden takaamiseksi.
Voidaan suositella kohdetta kaikille, vaikka hinta tietysti on vähän kalliimpi. Rahalle saa vastinetta.
Hyvää lomaa kaikille!
wesku66
 

Paluu Eurooppa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron