Prahaan

Euroopan matkailuun liittyvää keskustelua.

Prahaan

ViestiKirjoittaja Lomalle » 18 Touko 2011, 03:35

Eli kesällä olisi tarkoitus mennä lomamatkalle Prahaan, kolme yötä perillä. Yksi päivä olisi tarkoitus pyhittää shoppailulle ja toinen nähtävyyksille ja yleiselle kiertelylle kaupungissa, ruoka- ja oluttarjonnasta nauttimista unohtamatta. Kysyisinkin nyt vinkkiä missä kannattaisi käydä syömässä (kohtuuhintaan), nimenomaan paikalliset ruoat kiinnostavat, pizzaa ja hampurilaisia saa Suomessakin :)? Vinkkejä toki löytyy netistä ennestäänkin, mutta aika iso osa vanhoissa keskusteluissa mainituista ruokapaikoista on nähtävästi lopettanut/vaihtanut nimeä kun ei löydy tietoja kun olen yrittänyt paikallistaa mistäpäin kaupunkia kyseinen paikka löytyisi. Eli toivottavasti jollakulla täällä olisi tuoreempaa tietoa.

Lisäksi Prahan hintataso mietityttää, että osaisi hieman laskeskella paljonko rahaa kannattaisi varata reissuun mukaan. Tästä liikkuu netissä varsin ristiriitaista tietoa, joidenkin mukaan esim. vaatteet ja kengät ovat samoissa hinnoissa kuin Suomessakin ja toisten mukaan taas on hyvinkin edullista. Ja jos joku osaisi vielä vinkata hyviä ostospaikkoja, niin kovasti kiitollinen olisin minä.

Sitten kysyisin vielä lentokentältä hotelliin siirtymisestä. Olin ajatellut bussi-metro -yhdistelmää, mutta kuinka hankala siellä on matkalukkujen kanssa kulkea, ja meneekö matkatavaroista lisämaksua, kuten jossakin mainittu? Vai säästääkö aikaa ja hermoja jos menee ihan suosiolla taksilla? Onko muuten kukaan majoittunut Royal court boutique -hotellissa Prahan-matkallaan, sen tasostakin kun varsin ristiriitaista mielipidettä liikkeellä?
Lomalle
 

Paluu Eurooppa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron