Bulgarian Sveti Konstantin

Euroopan matkailuun liittyvää keskustelua.

Bulgarian Sveti Konstantin

ViestiKirjoittaja Kattinen » 23 Tammi 2007, 22:46

Onko kenelläkään kokemuksia Sveti Konstantinista?

Lähinnä kiinnostaisi millainen hotelli on Sirius Beach? (kommentit muistakin hotelleista kiinnostaa, koska matkaa en ole vielä varannut)

Lisäksi mietin, kannattaako all inclusive-matkaa ottaa, kun bulgariassa syöminen ja juominen on kuitenkin melko halpaa? Ja mitä nuo yleensä pitävät sisällään?


Olen aikaisemmin käynyt Bulgariassa vain Sunny Beachilla ja oli vähän turhan "meluinen" paikka minun makuun, joten siksi mietin tällä kertaa Sveti Konstantinia. Toivottavasti ei sitten ole jo liian hiljainen paikka ;) No onneksi Varnaan on lyhyt matka ja yhteydet hyvät.
Kattinen
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 24 Tammi 2007, 17:08

all inclusive on kaikenkaikkiaan huomattavasti edullisempi ja parempi ratkaisu. tulee paljon halvemmaksi
Vieras
 

Bulgaria / Sveti Konstantin

ViestiKirjoittaja Mie » 24 Tammi 2007, 19:22

Olimme viime kesänä (-06) avomieheni kanssa kaksi viikkoa Sveti Konstantinissa.. Paikka on melkoisen pieni, varsinkin oikotiet opittua.. :) Olimme kaksi viikkoa, mutta aivan liian pitkä aika, viimeinen viikko oli tuskaa.. Joka ikinen ilta ja päivä kulkea samaa katua, samojen kojujen ohitse.. Meillä ei ollut all inclusivea, vaan illastimme joka ilta ulkona. Tosiin muutamiin paikallisiin ihmisiin tutustuimme ja yhden kanssa pidämme yhteyttä edelleenkin! :D
Kanssa matkaajamme, joilla oli all inclusive, eivät kyllä kehuja antaneet. Varsinkin ruokapuoli sai heiltä kaikilta moitteita, vaikka eri hotelleista tulivatkin.
Ihan kivan näköinen hotelli oli Sirius, itse emme sielä tosin olleet.
Melkoisen hiljainen iltaelämä oli Svetissä, katukuppiloissa ei juurikaan muita ollut lisäksemme kuin saksalaisia jokunen, ja niitä sielä muuten oli paljon! Hotellin allasbaarissa iltoja vietettiin.. Ihan loppujen lopuksi mukava reissu, mutta toiste emme sinne kyllä lähde. Katuroska-astiat toivat muuten oman tuoksunsa reissuun ;) Varnaan on todellakin helppo, nopea ja edullinen mennä ;)

Mukavaa reissua, mikäli Svetiin päädyt!
Mie
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 02 Maalis 2007, 15:19

Me olimme viikon heinäkuussa -05 Sveti Konstantinissa Azalia-hotellissa. Se oli upea hotelli ihan rannalla. Oma rantaosuus ja iso uima-allasalue liukumäkineen, kiva huone ja parveke merellepäin. Pidin paikasta nimenomaan hiljaisuuden takia. Hyviä ruokapaikkoja löytyi kuitenkin riittävästi esim. laivaravintola. Aamiainen oli hyvä seisovasta pöydästä, mutta puolihoitoa emme halunneet. Laivaravintolan lähellä voi merenrannassa kylpeä myös kuumassa rikkipitoisessa vedessä. Sitä tulee putkea pitkin jostain lähteestä. Paikalliset viihtyivät siinä yömyöhään.

Vuokrasimme auton 2 päiväksi, toisena päivänä ajoimme rannikkoa pohjoiseen ja toisena etelään Nessebariin asti. Matkalla näimme mm. entisen Romanian kuningattaren kesähuvilan upeine puistoineen, Kultahietikon kohdalla Aladjan kallioon hakatun luostarin ja lähellä Varnaa jonkun esihistoriallinen kivettyneen metsän sekä tietysti ihania maisemia auringonkukkapeltoineen. Lisäksi pohjoisessa on jyrkkä niemi, jonka päässä on joku linnoitus. Ainoa miinus oli, että kaikkiin oli melko kalliit pääsymaksut, jopa tuohon luonnonnähtävyyteen.

Varnassa kannattaa käydä vaikka paikallisbussilla, kun se on niin lähellä. Siellä voi tehdä hyviä ostoksia ja taisi siinä lähellä olla joku eläinpuistokin.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Pettynyt » 02 Heinä 2008, 13:52

Svetissä ei ole lainkaan iltaelämää, puistossa muutama lastulevystä kyhätty kesäbaari ja rojukioski.

Svetissä on surkeat leväiset ja likaiset rannat,
rännistyneitä aallonmurtajia ja laitureita ja rannoille on kasattu betonijärkäleitä yms rakennusjätettä.


Hotellissa ruoka oli pahaa kasvissoossia (Dolphin Marina hotelli) baareissa töykeä palvelu. All inclusive sisälsi kaikki paikalliset alkoholijuomat, mutta olut oli laihaa, viinit hirveitä litkuja, juomakelvottomia.

Hotellilla ei ole omaa uimarantaa lainkaan vaikka aurinkomatkojen esitteessä sellainen oli.

Piti mennä polkua pitkin naapuri hotellin rannalle (maksullinen) haisevien baarien takapihojen vierestä.


Varnassa kerjäläiset ja rahanvaihtajat ahdistelivat, en suosittele Bulgariaa kenellekään matkakohteeksi.
Pettynyt
 

Sveti Konstantin

ViestiKirjoittaja jutu » 18 Syys 2010, 20:48

Vietimme viihtyisän viikon hotelli Romancessa Sveti Konstantinissa syyskuussa 2010. Hotelli oli siisti, huoneet hyviä, ja henkilökunta erittäin ystävällistä.
Sveti Konstantin ei ole bilettäjien paikka, mutta jos haluaa viettää rauhallisen loman siistissä ympäristössä niin paikka on suositeltava.
Ihmiset ovat kaikkialla ystävällisiä eivätkä huutele suomalaisten perään Kultahietikolla kuulemiemme "Moro moro osta poro"- huutojen tapaisia tervehdyksiä.
Rannat olivat siistejä ja uimakelpoisia. Rannoille ajetut betonimöhkäleet ja kivet ovat Svetissäkin suojana merenkäyntiä vastaan. Eivät ole rakennusjätettä.
Kävimme joka ilta syömässä eri ravintoloissa. Ruoka oli mielestämme hyvää ja hinnat noin puolet Suomen hinnoista. (Kultahietikolla oli selvästi kalliimpaa).
jutu
 


Paluu Eurooppa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron