Sivu 1/1

Amsterdam

ViestiLähetetty: 14 Marras 2010, 20:46
Kirjoittaja Vieras
Oletteko varanneet hotellia netin kautta? Miten paljon on tullut lisämaksuja joista ehdoissa pelotellaan, kuten vakuus 50€/yö?

ViestiLähetetty: 22 Marras 2010, 10:23
Kirjoittaja neila
Heippa. Meille ei ainakaan tullut ilmotetun hinnan päälle enää mitään. Tuo vakuus on kai sellainen, että se saatetaan varata luottokortilta, mutta sitä ei veloiteta vaan palautetaan hotellista uloskirjautumisen jälkeen.

Amsterdam on aivan ihana ja kaunis kaupunki! Mukavaa matkaa.

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2011, 18:29
Kirjoittaja selkäpakkaaja
Amsterdam on loistokohde kaupunkilomasta pitäville. Keskustan alue on kuin ulkoilmamuseo kanavineen ja kauniine taloineen. Hotelli kannattaa varata jonkin tunnetun sivuston kautta niin välttyy yllätyksiltä.

ViestiLähetetty: 24 Maalis 2011, 11:42
Kirjoittaja selkäpakkaaja
Sellainen vinkki vielä, että Amsterdamissa kannattaa (ja pitää) ehdottomasti vuokrata polkupyörä. Kaupunki on kuin luotu pyöräilyyn ja pyöriä ja pyöräteitä on kaikkialla. Mikään ei voita rentoa poljeskelua kanavien varsilla auringon paistaessa lempeästi.

ViestiLähetetty: 07 Huhti 2011, 18:53
Kirjoittaja aanthonylethan
Amsterdam is a beautiful place and deserve to travel.

Re: Amsterdam

ViestiLähetetty: 09 Touko 2019, 18:33
Kirjoittaja MaailmaOnKaunis
Se mikä Amsterdamin kanssa kannattaa varatessa huomioida on, että siellä taitaa olla nykyään käytössä melko iso turistivero (eli siis käytännössä lisämaksu hotellista) ja tämä ei ilmeisesti ainakaan tyypillisesti näy hotellin hinnassa varatessa. Onneksi Amsterdamissa on sen verran kivasti tekemistä esimerkiksi viikonloppua varten, että sinne kyllä lähtee ihan mielellään tuon veron huomioidenkin, toisin voisi olla jonkun toisen paikan kanssa, jonka isoin etu on ollut se, että se on ollut halpa - tämmöisiäkin varmaan tulee monelle suomalaiselle mieleen :D