Minne kannattais matkustaa marraskuussa?

Euroopan matkailuun liittyvää keskustelua.

Minne kannattais matkustaa marraskuussa?

ViestiKirjoittaja Vieras » 27 Heinä 2009, 20:52

Ollaan lähdössä mieheni kanssa marraskuussa lomalle, minne päin kannattas mennä? En ole juuri matkustellut, valaiskaa minua!!?? :) Sellanen paikka missä olis lämmin, paljon nähtävää ja koettavaa, mielellään edullistakin..
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 01 Loka 2009, 09:39

Turkki
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 06 Huhti 2010, 18:41

egypti, kanariansaaret
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 02 Kesä 2010, 13:46

Marrakesh
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 30 Kesä 2010, 15:13

No jos ette oikeasti halua pilata lomaanne kaikenmaailman vatsapöpöillä niin pysykää kaukana turkista ja vielä enemmän egyptistä.
OIKEASTI!! Viime talvena kaverimme jotka eivät ole paljoa matkustaneet olivat valmismatkalla turkissa ja koko perhe sai tuliaisiksi sieltä salmonellan, ja he kun tosiaan eivät ole ennen etelässä olleet ... olivat kyllä varovaisia mitä suuhunsa laittoivat. Toinen tuttavaperhe oli egyptissä ja vatsataudissa oksensivat koko loman.
Toki tiedän että noillekin löytyy puolustajansa ... itse en sinne menisi ja koskaan ei ole mitään ongelmaa ollut vaikka herkkävatsainen olenkin.

Kuullostaa varmaan "tylsältä" sanoa et se canaria on paras talviaikaan.. jos ei halua menettää lomastaan paria vuorokautta lentoihin.

Ja ilman muuta sitten cran canaria. Siellä on canarian saarista aurinkoisinta
kun ei ole korkeita vuoria jotka keräis pilvet. Esim teneriffalla käy juuri niin, samoin lanzarotella oli kyllä lämmintä, mutta pilvistä koko ajan .... että jos haluaa aurinkoakin niin sanoisin et ingles on paras paikka.
Aurinkomatkoilta suosittelisin ilman muuta green field hotellia itse ollaan 35v pariskunta ja ollaan oltu siellä monesti. se on keskellä kaikkea, lyhyt matka joka paikkaan, bussiasema ihan vieressä, rannalle lyhyt matka...
Hotellin alakerrassa irkkububi jonka elävää musiikkitarjontaa kuuntelee mielellään ei ole häiritsevä kuitenkaan.
Talvella oltiin inglesissä ties monennenko kerran ja toukokuussa oltiin finmatkoilla bahia felizissä tres vidas hotellissa.
Siinä kanssa hotelli jota voi lämpimästi suositella, kirjoitteluista huolimatta uimaranta oli hyvä, ruokapaikkoja paljon, meillä oli all in clusive ja esim illallisbuffetteja oli kolme erityyppistä mistä valita , samoin erilaisia aamiaisia jne ... mutta bahia on muuten sen verran syrjässä kaikesta että jos ei ole ennen canarialla ollut niin ilman muuta ingles.

Inglesistä löytyy paljon ns. paikallisten kauppoja ja kauppakeskuksia, joissa hintataso on alhaisempi. Itse melkein vakioon ostamme vaatteet sieltä, esim. miesten siisti puku (housut ja pikkutakki) alk. 49€ ....ja myös sellaisia värejä joita ei suomesta saa ...
Mieheni (joka on myyntipäällikkö) tais ostaa viime talvena ainakin kolme pukua..

Suositeltava kauppakeskus on esim, bella vista, ns paikallinen. siellä on myös yläkerrassa iso hiperdino ruokakauppa, josta kannattaa käydä ainakin juomat hakemassa.... samoin bella vistan lähellä on kauppa Las Dunas josta noita vaatteita olemme paljon ostaneet... (taksit tietää kun sanot shopping centre bella vista)

Taksilla ajeli inglesissä halpaa, kaupunkialueella melkein matka kuin matka 2-3€
Keskiviikkoisin ja lauantaisin suuri markkinatapahtuma maspalomasissa, sieltä kannataa käydä ostaan tuliaisia, esim kellot 3€ alkaen ... ja hyviä mansikoita itselle naposteluun...Vaatteita ei kannata torilta ostaa, usein paikallisista kaupoista saa halvemmalla.

Jos sattuu "niin hyvin" että inglesiin päädytte niin ainakin kerran kannattaa käydä syömässä siinä green field hotellin vieressä on ravintola Patio Canaria ... ei ole sisäänheittäjiä....itse monta kertaa kurkittiin ikkunoista ja luetttiin ruokalistaa ....kerran sitten uskaltauduimme ja ihastuimme paikkaan.... hyvää ja ihan edullista.
Ai niin green fieldistä sen verran vielä että siellä on kyllä hyvä ja vaihtuva puffetpöytä ... paljon laatuja....

Ja sitten kun kesänmatkaa suunnittelette niin ilman muuta rhodos, ja siihen löytyy paljon vinkkejä :lol:
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 01 Elo 2010, 11:46

Anonymous kirjoitti:No jos ette oikeasti halua pilata lomaanne kaikenmaailman vatsapöpöillä niin pysykää kaukana turkista ja vielä enemmän egyptistä.


Kolme kertaa oltu perheen kanssa Turkissa, eikä kertaakaan ollut ongelmia vatsan kanssa! All Inclusive joka kerta ja voin suositella, sillä ruoka on loistavaa. Juomapuoli myös kohdillaan.

Aamuin illoin korkillinen miestä väkevämpää. Sehän on se viisaus mikä pitää muistaa. Ei tosin ole tullut lapsillekaan ongelmia, vaikka eivät "lääkettä" ole saaneetkaan.

Meidän perhe on koukussa Turkkiin!
Vieras
 

sää marraskuussa

ViestiKirjoittaja Vieras » 16 Elo 2010, 15:29

Hei,
Huomioi, että marraskuu ei ole Turkin lomakohteissakaan mitenkään lämmin. Itse en ole sairastellut Turkissa, en Intiassa, enkä muuallakaan Aasiassa...Euroopassa ei ole marraskuussa oikein lämmintä missään.... oiskohan Espanjan Aurinkorannikko varmin (tai sitten Kanaria). Jos ei ole paljon matkustellut, kannattaa kuitenkin ehkä aloittaa jostain Euroopan maasta.
Mukavaa matkan suunnittelua, odotusta ja toteutusta! :o
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 16 Maalis 2011, 18:25

Etelä-Intia on kivaa seutua ja marraskuu on hyvä aika matkustaa, sillä kesän tappohelteet ovat jo ohi mutta talven sateet ja "kylmyys" eivät ole vielä tulleet. Korkeasesonki alkaa vasta joskus lähempänä joulua, joten tilaakin riittää. Goalla on helppo reissata ja paikalliset ovat tottuneet turisteihin.
Vieras
 


Paluu Eurooppa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa

cron