Sivu 1/1

Antalyan kokemuksia?

ViestiLähetetty: 02 Kesä 2008, 12:39
Kirjoittaja Satunnainen Matkaaja
Heipparallaa! Ollaan kaverin kanssa lähdössä Turkkiin Antalyaan ja hotelliksi valitsimme huoneistohotelli Lagunan. Ihmettelimme, kun se on ainoa hotellin ns. keskustan alueella ja muut Deturin hotellit sijaitsevat Laran alueella. Onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista? Muutoinkin kaikki tieto ja kokemukset kaupungista ovat enemmän kuin tervetulleita. :D

Antalyasta

ViestiLähetetty: 15 Kesä 2008, 22:59
Kirjoittaja Vieras
Hei!

Olen lähdössä perheeni kanssa samaan hotelliin vielä tämän kuun aikana, mutta kokemuksia siitä ei vielä siis ole. Hienot nettisivut niillä kyllä oli, ovelia "videoita", jossa eri kohteita (huoneet, aula, puutarha, uima-allas) pystyi katsomaan 360 asteen kuvakulmasta.

Olen vuosia sitten asunut Antalyassa, joten paikka on tuttu. Uskon, että hotelleja on siksi enemmän Larassa, koska ihmiset haluavat mielummin asua siellä, lähellä hiekkarantaa. Vanhassa kaupungissa Kaleicissa on myös hotelleja, mutta niissä on yleensä todella pienet huoneet johtuen siitä, että talot siellä ovat vanhoja.

Antalya on ihanteellinen paikka lomailuun, sillä samalla kertaa saa sekä kaupunkilomaa että rantalomaa. Huvivenesatama Yat Limani on aivan upea ja kaupungin ostoskadut mahtavia. Näkemisen arvoisia paikkoja on Perge ja vesiputoukset (Kursunlu ja Düden). Myös arkeologisessa museossa kannattaa ehdottomasti vierailla (Lagunasta sinne on kävelymatka).

Mukavaa lomaa!

Re: Antalyan kokemuksia?

ViestiLähetetty: 28 Huhti 2010, 19:42
Kirjoittaja Vieras
Satunnainen Matkaaja kirjoitti:Heipparallaa! Ollaan kaverin kanssa lähdössä Turkkiin Antalyaan ja hotelliksi valitsimme huoneistohotelli Lagunan. Ihmettelimme, kun se on ainoa hotellin ns. keskustan alueella ja muut Deturin hotellit sijaitsevat Laran alueella. Onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista? Muutoinkin kaikki tieto ja kokemukset kaupungista ovat enemmän kuin tervetulleita. :D


Oon kyllä ollut tulla hotellissa, kohtalaisen hyvä hotelli.