Air Berlin

Keskustelua lentoyhtiöistä ja tarjouksista.

Air Berlin

ViestiKirjoittaja myy79 » 15 Helmi 2007, 01:16

Onkos kokemusta Air Berlinistä? edullinen on lentoyhtiö ja saanut vaikka mitä saavutuksia Euroopassa.. mutta onko saavutusten veroinen??

meillä on lennot varattu hki-milano-hki syyskuulle, josko päästäis perille ja takasin.. :D ja olis luotettavampi kuin Sterling... :P
myy79
 

Air Berlin

ViestiKirjoittaja Lennä, lennä... » 23 Huhti 2007, 14:24

On kokemusta usealta vuodelta Air Berlin-lentoyhtiöstä. Toimii kyllä. On tullut "kilpailijaksi" Finnairille, ja toivottavasti jäädäkseen. Saksalaisella tarkkuudella on matkat taitettu, ja palvelukin on ollut ok. Rohkeasti vain kokeilemaan uusia tulokkaita ilmailualalla.
Lennä, lennä...
 

Air Berlin

ViestiKirjoittaja Saksa -fani » 05 Heinä 2007, 10:26

Jonkin verran on kokemusta Air Berlinistä. Hyvin on toiminut ja siistit koneet. Ainoa negatiivinen puoli on, että lentoaikataulut saattavat muuttua jopa vajaata kuukautta ennen matkaa, joten esim. liittymälentoja ei kovin aikaisessa vaiheessa kannata varata. Olemme itse lähdössä Düsseldorfiin. Lentoaikataulu muuttui; myöhästivät sekä meno- että paluulentoa kuudella tunnilla!!! Aika huomattava muutos..
Saksa -fani
 

airberlin-sivusto levittää haittaohjelmaa

ViestiKirjoittaja Vieras » 31 Tammi 2008, 11:21

Älkää erehtykö airberlincom-sivustolle ilman kunnollista virustorjuntaa, ne kun levittävät selaajilleen automaattisesti vbs-pohjaista haittaohjelmaa! (VBS-malware[gen])
Itseltäni meni samantien kiinnostus mokomaan potentiaalisia asiakkaitaan halveksivaan yhtiöön...
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 31 Tammi 2008, 12:05

Älkää erehtykö airberlincom-sivustolle ilman kunnollista virustorjuntaa, ne kun levittävät selaajilleen automaattisesti vbs-pohjaista haittaohjelmaa! (VBS-malware[gen])


Mielenkiintoista, että tästä ei löydy mitään mainintaa muualla netissä... Omilla selaimillani ei tullut Air Berlinin sivulta mitään haittaohjelmaa. Ja jos nyt olisi niin, että sivusto levittäisi haittaohjelmaa, niin eikö kannattaisi laittaa heille palautetta siitä. Eivät varmaan ole edes tietoisia ongelmasta...
Vieras
 

ViestiKirjoittaja dondonnied » 08 Syys 2011, 13:01

Onko kuulunut mitään uusista reiteistä tai tarjouskampanjoista? Viime vuonna taisin lentä juuri kyseisellä yhtiöllä 29 eurolla Suomesta Saksaan.
dondonnied
 


Paluu Lentoyhtiöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron