Condorilla todella halpoja lentoja

Keskustelua lentoyhtiöistä ja tarjouksista.

Condorilla todella halpoja lentoja

ViestiKirjoittaja sami » 17 Syys 2005, 19:22

Löysin juuri lentoyhtiö Condorin sivuston (http://www7.condor.com/tcf-eu/index.jsp) ja täytyy sanoa, että näyttäisi olevan erittäin edullisia lentoja Frankfurtista moniin suosittuihin lomakohteisiin. Frankfurtiin pääsee Suomesta halpalentoyhtiöillä lähes ilmaiseksi (esim. Tampere-Frankfurt menopaluu Ryanairilla 60€ ), joten kiinnostaisi kovasti lähteä esimerkiksi Karibialle, Mauritiukselle tai Malediiveille.

Onko jollain tämän palstan käyttäjällä kokemuksia Condorin tarjouslennoista?
sami
 

ViestiKirjoittaja joo » 05 Tammi 2006, 19:25

joo siinä on vaan yks pikku mutta. kun lennät Ryan airilla Frakfurtiin niin sepä ei olekaan Frakfurtin iso kenttä vaan Frakfurt - Hahnin pienempi vanha sotilaskenttä minne Ryani lentelee. matkaa Frankfurttiin oli muistaakseni jotakin 150 kilsan luokkaa.. itse menin 04 syksyllä pirkkalasta frankfurt- hahniin juuri Ryan Airin lennolla ja se meni aivan suunnitelmien mukaan ja hintaa tais tulla 45 egee kun aikasi varattiin lennot. kentällä kannattaa myös olla aikasin sillä ryanin koneessa ei oo paikka lippuja vaan "nopein voittaa parhaat paikat"!
ja lisäks vielä lento pitää varmistaa muistaakseni 72 tuntia ennen lähtöä, se voi peruuntua jos ei siellä olekkaan tarpeeks lähtijöitä! kato tarkempia tietoja ryan airin sivuilta..
joo
 

RyanAir

ViestiKirjoittaja Minä » 08 Maalis 2006, 16:32

Katselin eilen RyanAirin lentohintoja Frankfurt-Tampere, ja kun tänään katsoin samoja lentoja hinnat olivat aivan eri luokkaa. Onko vaihtelu kuinka yleistä ja nopeatempoista, kun pitäisi saada mahdollisimman edulliset lennot?
Minä
 


Paluu Lentoyhtiöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron