Sivu 1/1

halpa kaupunkiloma euroopassa?

ViestiLähetetty: 21 Elo 2011, 12:33
Kirjoittaja maub
Haluttais miehen kanssa lähteä pidennettylle viikonloppulomalle, mutta rahaa ei ole kasapäin. Ja itse en ole koskaan käynyt missään eli en osaa etsiä meille sopivia kohteita :oops: apua tarvitaan ettei meidän rahat mene ihan hukkaan! :D
Missä maissa olis halvimmat hinnat? Ja onko lento+ hotelli paras tapa ostaa matka? Saa suositella, kiitos! :)

ViestiLähetetty: 16 Syys 2011, 12:52
Kirjoittaja dondonnied
Hei,
halpoja lentoyhtiöitä Suomesta löytyy jo useita, tietenkin Ryanair, AirBaltic, [img=http://www.blue1.fi]Blue1[/img].

Lento ja hotelli -yhdistelmän voi saada edullisesti, mutta kannattaa myös harkita näiden hankkimista erikseen. Ja kaupunkiloman järjestämisessä kannattaa harkita myös asunnon vuokraamista matkakohteesta. Siinä säästää usein rahaa.

Edullisia kohteita (lennot, majoitus, ostokset, ruoka), jonne pääsisi halpalentokoneilla voisi olla esimerkiksi Riika, juuri AirBalticilla.

Halpalennot

ViestiLähetetty: 30 Loka 2011, 12:56
Kirjoittaja äkkilähdöt
Oli erittäin ikävää että EasyJet lopetti lentonsa Suomesta, sillä saatiin tyttöystävän kanssa muutamalla sadalla viikon reissu Pariisiin ;)

Kannattaa katsoa esim. WizzAiriltä riessuja Budapestiin ja Gdanskiin sekä sitten Ryanairilta lentoja Tampereelta. Pari kuukautta sitten otettiin Ryynäriltä lennot Milanoon ja oli suht edukasta :)

Re: halpa kaupunkiloma euroopassa?

ViestiLähetetty: 27 Huhti 2012, 13:15
Kirjoittaja Pekka
Tuttavani löysi tällaisen linkin netistä www.fabulagrata.com ja keräsi kaveriporukan kokoon ja lähti täysihoitomatkalle Kataloniaan. Siihen pakettiin kuului matkat ja safkat ja paljon ohjelmaa. Tuntuivat tyytyväisiltä eivätkä paljostelleet hintaakaan kun siihen kuului kaikki eikä omaa rahaa kulunut juuri mihinkään.

Re: halpa kaupunkiloma euroopassa?

ViestiLähetetty: 15 Elo 2016, 15:01
Kirjoittaja Vieras
Halvin kaupunkiloma suomalaiselle on varmasti miniloma Tallinnassa. Tallinnaan kun saa yhden yön risteilyjä alennuskoodeilla jopa kympillä per nuppi ja hostellin saa tallinnasta halvimmillaan kympillä yö! Hyvä hotellikaan ei maksa paljoa, esim 60 euroa. Kannattaa kattoa tää hotelli, Olevi: http://pumpulihotelli.vuodatus.net/lue/ ... allinnassa

Re: halpa kaupunkiloma euroopassa?

ViestiLähetetty: 14 Huhti 2019, 14:12
Kirjoittaja Gdanskfani
Itse olemme miehen kanssa käyneet useina vuosina Gdankissa. Se on mukavan lyhyen lennon päässä ja hintataso on todella edullinen.

Asumme Turun seudulla, niin pääsemme todella edullisesti matkaan, nimittäin Wizz Air lentää Turun kentältä suoraan Gdanskiin erittäin edullisesti. Jos pystyy hieman valikoimaan päivien suhteen, niin edestakaiset lennot voi löytää joku parilla kympillä! :D