Lämpöiseen toukokuussa?

Ehdota lomakohdetta tai kysy muilta mitä kohteita he suosittelevat.

Lämpöiseen toukokuussa?

ViestiKirjoittaja Vieras » 19 Tammi 2008, 19:27

Mihin lämpöiseen suosittelisi matkaa toukokuussa jos aikaa oleskelulle on n. 1 vk. Lento ei saisi siis viedä valtavasti aikaa. Lisäksi toivomme edullista hintatasoa paikan päällä.
Vieras
 

lämpöiseen

ViestiKirjoittaja varpunen » 24 Tammi 2008, 09:48

Ehdottomasti Turkkiin. Ei Espanjaan eikä Kreikkaan vaikkakin sielläkin lämmintä jo on silloin. Hintataso on molemmissa paikoissa Suomen tasoa. Turkissa kuitenkin vielä edullisempaa. tai sitten Egyptiin tai Arabiemiraatteihin.
varpunen
 

ViestiKirjoittaja Mallorcatour » 26 Tammi 2008, 09:46

Olen käynyt vaimoni kanssa Mallorcalla toukokuussa useampaan otteeseen ja täytyy sanoa että toukokuu on mielestäni loistava aika käydä Mallorcalla. Keski eurooppalaisten lomasesonki ei ole vielä alkanut, joten lomakohteet eivät ole liian täynnä ja luonto on vielä kauneimmillaan.

Innostuimme Mallorcasta sen verran paljon että rakensimme jopa oman matkaoppaan omatoimisille matkailijoille. mallorcatour.net

Esimerkiki Cala D'or niminen lomakohde saaren kaakkois rannikolla on kertakaikiaan loistava paikka rentouttavalle lomalle toukokuussa. Yllämainitulta sivustolta löytyy paljon toukokuussa otettuja kuvia Cala D'orin lomakohteesta.


P.S. Olen uusi käyttäjä eikä järjestelmä sallinut linkkien lisäämistä. Lisään oikeat linkit heti kun käyttöoikeuteni riittävät.

Nyt on linkit lisättynä viestiin :)
Mallorcatour
 

Re: Lämpöiseen toukokuussa?

ViestiKirjoittaja suositelisin tän » 15 Heinä 2010, 20:14

Anonymous kirjoitti:Mihin lämpöiseen suosittelisi matkaa toukokuussa jos aikaa oleskelulle on n. 1 vk. Lento ei saisi siis viedä valtavasti aikaa. Lisäksi toivomme edullista hintatasoa paikan päällä.
Cypros on paras lomapaikka missä on huippuhyvä Palvelu lento noi 3 tuntia :oops:
suositelisin tän
 


Paluu Mihin lomalle?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron