Intia

Keskustelua omatoimimatkoista.

Intia

ViestiKirjoittaja Antti » 11 Marras 2009, 14:10

Hei!

Olemme lähdössä vaimon kanssa omatoimimatkalle Intiaan, Delhiin helmi-maaliskuun vaihteessa. Lennot on varattu, mutta asuminen on vielä auki.

Onko antaa vinkkejä millainen hotelli kannattaisi varata ja mistä. Mitä kohtuullisesta hotellitasosta kannattaa maksaa? Olemme viiskymppisiä, joten yöelämä ei kiinnosta. Kiinnostuksen kohteet Delhissä ovat temppelit, vanhat linnoitukset yms.

Toiseksi kiinnostaa Delhi - Agra - Jaipur kierros. Onko kokemuksia? Mistä kannattaa ostaa, jos päädymme retkeen.

Kiitos vinkeistä jo ennakkoon.
Antti
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 26 Marras 2009, 23:57

Hei Antti

Olimme kuukausi sitten 2 viikon matkalla Delhi - Haridwar - Rishikesh - Gangotri - Gomukh - Agra. Kuljettajana ja oppaana toimi Chander Johsi, johon otimme yhteyttä tuttaviemme suosituksesta. Olimme kaikin puolin tyytyväisiä hintaan, palvelualttiuteen ja Chanderin iloiseen olemukseen. Hän järjesti meille myös majoitukset. olimme liikkeellä pienellä budjetilla ja hän löysi meille edulliset, mutta suht siistit majapaikat (hoidimme itse maksut hotelleissa). Tekee pajon tuon tyyppisiä retkiä joka teillä suunnittella. Chanderin englanti ei ole täydellistä mutta riittää hyvin kommunikointiin. Puh nro +91 9911523187.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja selkäpakkaaja » 23 Maalis 2011, 11:57

Ei kannata jäädä vain Delhiin, sillä kiinnostavimmat paikat Intiassa ovat jossain aivan muualla. Agra (Taj Mahal) on ihan lähellä. Varanasi pitää ehdottomasti kokea kerran elämässä. Etelässä esim. Mysore ja Hampi kultaisine temppeleineen ovat käymisen arvoisia.
Viimeksi muokannut selkäpakkaaja päivämäärä 31 Maalis 2011, 16:29, muokattu yhteensä 1 kerran
selkäpakkaaja
 

ViestiKirjoittaja selkäpakkaaja » 23 Maalis 2011, 16:14

Ai niin, sellainen tuli vielä Intiasta mieleen, että Andamaanit on ihan uskomaton paikka. Kyseessä on saariryhmä keskellä Intian valtamerta, lähempänä Kaakkois-Aasiaa kuin emämaataan. Sieltä löytyy niitä autioita hiekkarantoja, joihin useimmiten törmää vain postikorteissa. Iltaisin on kiva istua bambumajan terassilla ja syödä vastapyydystettyä kalaa ja kuunnella meren kohinaa. :)
selkäpakkaaja
 


Paluu Omatoimimatkat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron