Italiaan!!

Keskustelua omatoimimatkoista.

Italiaan!!

ViestiKirjoittaja Kitte63 » 28 Joulu 2008, 21:26

Olemme menossa Italiaan syyskuussa -09 porukalla 10 aikuista (kolme teiniä) ja yksi vauva. Lentoja ollaan bongattu Milanoon RyanAirilta, koska halvinta.. Onko?? No, sitten se kämppä. Mitä suosittelette? Ensi kertaa sinne suuntaan matkataan, mutta omatoimimatkailtu on aiemminkin. Toiveena olisi oma uima-allas, rannan läheisyys ja makuuhuoneiden riittävyys tälle porukalle. Kertokaa hyviä vinkkejä mukavista kokemuksistanne, niin päästään alkuun. Kiitos :lol:
Kitte63
 

ViestiKirjoittaja ascomm74 » 03 Helmi 2009, 19:08

Mekin olemme menossa Italiaan syyskuussa. Meitä on lähdössä kaksi aikuista + 14v ja 8v mukulat ja huoneisto/villa-majoitus olisi hakusessa. Mitä olen netistä katsellut, niin ko. majoituksien yhteydessä olevat omat uima-altaat tuntuvat menevän "kiinni" jo heti elokuun lopussa tai ihan syyskuun alkupuolella - harmillista. Mihin päin olette menossa? Me haluaisimme Garda-järven rannalle.
ascomm74
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 18 Maalis 2009, 16:21

Mietä on 6 aikuista naista menossa Italian Lavagnaan (aika lähellä Genovan kaupunki) elo-syyskuun vaihteessa 9 yöksi ja lentoliput saimme kaikkein halvimmalla tilattua suoraan ebookersilta. Ja kämpän vuokrasimme myöskin suoraan netin kautta eli Lomahuoneistoja, Italia sivuilta.
Ainoastaan junamatka Genovasta tuonne Lavagnaan jäi tekemättä, koska Italian rautateiltä ei tule niitä aikatauluja kuin puoleksi vuodeksi kerrallaan. Jotenka sitä odotamme ilmestyväksi vielä ja koko homma matkamme osalta on putkessa.

Oli todella vaivatonta ja helpolla vielä sai lentopaikkoja, kun on nopeasti asialla.

Halvat, hyvät ja tehokkaat lomat netistä! :D
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 18 Maalis 2009, 16:25

Täältä siis niitä kämppiä etsimään: interhome,fi

Ei voinut suoraa linkkiä laittaa, koska en ole ollut tarpeeksi kauan tämän saitin käyttäjä. Mutta tuollakin tiedolla pitäisi googlella löytyä.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 30 Maalis 2009, 13:41

hei, myös homeaway,fi
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 31 Maalis 2009, 09:41

kannattaa käydä myös toscanantuuli internetsivulla
Vieras
 


Paluu Omatoimimatkat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron