Yöpyminen Roomassa

Keskustelua omatoimimatkoista.

Yöpyminen Roomassa

ViestiKirjoittaja sigu1978 » 14 Elo 2007, 13:15

Heippa! Osaisiko joku suositella yöpymispaikkaa Roomassa? Olemme katselleet Bed and breakfasteja ja hostelleja. Niitä vain tuntuu olevan niin paljon, että pää menee pyörälle... Olemme yrittäneet löytää sieltä keskustan suunnalta niin, että mahdollisimman moneen paikkaan pääsee kävellen. :shock:
sigu1978
 

Rooman hotelli

ViestiKirjoittaja ullakoo » 26 Syys 2007, 15:40

Hei,

yövyimme hotelli Alpissa (3 tähden hotelli) , n. 300 metriä Terminin asemalta ja olimme kaikin puolin tyytyväisiä. Sijainti oli tosi hyvä, pääsi Terminiltä hyvin metrolla ja busseilla minne vain. Aamupala erittäin hyvä myös. Voin suositella.
ullakoo
 

Rooman hotellit

ViestiKirjoittaja jk » 27 Helmi 2008, 15:17

Hei,

Meltiin viime kesänä Hotel Mozartissa, joka on aikalailla Espanjalaisten portaiden vierellä. Siitä jo moneen paikkaan lyhyt matka ja metrollakin pääsee läjtemään sieltä. Oli hyvä hotelli erinomiasella paikalla :)
jk
 

ViestiKirjoittaja olin » 08 Maalis 2008, 00:11

Vaikka usein moititaan valmismatkoja kalliiksi, itselleni sattui toisenlainen kokemus. Olin vuosi sitten marraskuussa Aurinkomatkojen matkalla, Hotelli Ranieri varsin hyvällä paikalla ja hinta tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin itse varattuna. Ajankohta tietysti vaikutti asiaan. Olen aiemmin ollut omatoimimatkalla ja jouduin ottamaan hotellin "kaukaa", koska lomabudjettini oli aika tiukka.
olin
 


Paluu Omatoimimatkat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron