hua-hin vai krabi?

Keskustelua Aasian maista ja matkoista.

hua-hin vai krabi?

ViestiKirjoittaja Vieras » 31 Touko 2008, 01:18

eli kumpi valita jos haluaa aurinkoa ostoksia nähtävyyksiä jne.. ja kun paikassa on tarkotus olla kaksi viikkoa? PS. vesi jettejä ja vastaavia ei tarvita.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 31 Touko 2008, 01:21

Ja lisäys edelliseen viestiin matka ajankohta on marraskuu
Vieras
 

Käynyt molemmissa

ViestiKirjoittaja Pyret » 04 Joulu 2008, 15:38

Krabi on huomattavasti monipuolisempi. Sieltä löytyy aktiviteetteja, voi shoppailla, hyvää ruokaa kaiúniita rantoja ja maisemia. Parasta Krabissa on mahdollisuus lähteä lähi saarille päivä retkille ja vaikka käydä phuketissa kääntymässä jos haluaa.

3kk Thaimaan kokemuksella voin lämpimästi suositella Krabia, olimme siellä parisen viikkoa ja olisimme voineet vielä jäädä sinne toiseksi samanlaiseksi.

Thaimaa ylipäätään on ystävällinen maa jossa viehättää ihmisten lisäksi ruoka ja maisemat. Tämän kaiken mahdollistaa edullisuus. :D
Pyret
 

ViestiKirjoittaja Anne82 » 04 Joulu 2008, 17:47

Ehdottaisin kanssa Krabia, en ole ollut siellä mutta olen ollut Hua Hinissä ja se oli ihan kiva paikka mutta kyllä viikko siellä oli ihan riittävä aika. Oltiin ensin Bangkokissa joka oli suuri elämys ja ehkä juuri siksi Hua hin ei tuntunut niin ihmeelliseltä kun Bangokissa näki niin paljon. Ihan perus rantakohde minusta. Järjestettiinhän sieltä Kwaijoen rekiä yms jotka taas olivat upeita. Ja olisi joku päivän retki johonkin saareenkin tehty, mutta ei jaksettu osallistua kun lähtö olisi ollut tosi aikasin ja matka pitkä.

Bangkokiin haluaisin vielä joskus uudestaan, mutta Hua hinissä riitti varmaankin se yksi kerta.

Oletkin jo tehnyt matkasi eli mihin päädyit ja mimmosta oli?
Anne82
 

Ainakin aurinkopäivissä Hua Hin voitti Krabi n

ViestiKirjoittaja Hinkksi » 04 Helmi 2009, 12:20

Anne82 kirjoitti:Ehdottaisin kanssa Krabia, en ole ollut siellä mutta olen ollut Hua Hinissä ja se oli ihan kiva paikka mutta kyllä viikko siellä oli ihan riittävä aika. Oltiin ensin Bangkokissa joka oli suuri elämys ja ehkä juuri siksi Hua hin ei tuntunut niin ihmeelliseltä kun Bangokissa näki niin paljon. Ihan perus rantakohde minusta. Järjestettiinhän sieltä Kwaijoen rekiä yms jotka taas olivat upeita. Ja olisi joku päivän retki johonkin saareenkin tehty, mutta ei jaksettu osallistua kun lähtö olisi ollut tosi aikasin ja matka pitkä.

Bangkokiin haluaisin vielä joskus uudestaan, mutta Hua hinissä riitti varmaankin se yksi kerta.

Oletkin jo tehnyt matkasi eli mihin päädyit ja mimmosta oli?


Tänä vuonna joulun aikaan ainakin Krabilla 2 viikkoa viettäneet ystävät
katkerasti katuivat, me olimme Hua Hin issä, jossa oli aurinkoista ja
lämmintä, kun taas Krabilla, kuten eteläisessä Thaimaassa muuallakin
oli tosi sateista, pilvistä ja poikkeuksellisen " kylmää".
Valitsen seuraavankin kerran Hua Hin in, Krabille sieltä ehkä parin päivän pistäytyminen, hintatasokin oli siellä aika paljon korkeampi.
Hinkksi
 


Paluu Aasia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron