Boracay

Keskustelua Aasian maista ja matkoista.

Boracay

ViestiKirjoittaja Vieras » 04 Tammi 2008, 16:21

Jos pitäisi valita matkakohde, Boracay on aivan ehdoton 1. Kävin siellä viime jouluna ja yritän mahd. pian uusia reissun. Boracay on vielä rauhallinen paikka, ilman urpoja turisteja.

Manilasta lentäen Air Asialla (pienlentoyhtiö) maksoi n.50€ edestakaisin, hotellit siellä per yö n. 75€. Hinnat olisi varmaan halvempia, mutta joulu-tammikuu on sesonkiaikaa. Hotellit ovat kaikki hyvän tasoisia - tottakai löytyy sitä luksusluokkaakin. 3. tähden hotelli kelvannee sellaiselle, joka ei kaipaa joka ikistä hotellipalvelua, sillä saarella löytyy kaikenlaista tekemistä. Ostoskatu, snorklaamista, ihania ravintoloita (mukaan lukien fish-market, josta voit ostaa merenelävää ja valita ravintolan, jossa ne kokkaa sen sulle valmiiksi), saari kiertueita ja hierontaa beachillä. Kaikki nämä hotellin ulkopuoliset palvelut ovat niin halpoja, että itkettää maksaa 5 euroa kahvikupista Helsingistä. Kaiken lisäksi palvelun mukana on aina ystävällisyys.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 26 Tammi 2009, 05:37

:roll: Siis urpoja turisteja.Hahaa... Olin siellä nyt uudenvuoden ja kauemminkin.Sehän ELÄÄ turismilla.
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 19 Huhti 2009, 07:53

jonkun verran omatoimimatkoja sinnetänne tehneenä, tosin perheen kanssa, arvostan tietyntasoisen turismin lieveilmiönään tuomaa mukavuutta!
on hienoa, noin periaatteessa, elää maassa maan tavalla, mutta... täytyy sanoa että arvostan esim. vessapaperia edellisen Intia-kierroksen jälkeen ihan erilailla... :wink: , ensi talveksi suunnittelemme matkaa Baracaylle, perheen kanssa, ja kuulostaa juuri sopivalta paikalta!
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 31 Elo 2010, 01:39

Boracay ja Phuket ovat hienoja paikkoja, jos tykkää massaturismista.
Vieras
 


Paluu Aasia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron