kambodza

Keskustelua Aasian maista ja matkoista.

kambodza

ViestiKirjoittaja kamel boots » 18 Joulu 2007, 13:48

Haluaisin kuulla kommentteja maasta ja kokemuksia hyviä ja huonoja jos niitä nyt yleensäkkään on Lähden tammikuun lopulla , missä kannattaa käydä , olen kyllä lukenut angorista ja kuoleman kentistä mutta mitä muuta mielen kiintoista saattaakaan löytyä. dollari on vissiin käypää valuuttaa ?
kamel boots
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 26 Joulu 2007, 19:03

Kävimme siskon kanssa thaimaan reissulla myös kambodzassa, Siem Reapissa, neljä päivää ja sen perusteella voin sanoa, että ihan mukava paikka on. Olimme Angkor hotel -hotellissa ja se oli todella mukava, tasokas paikka. Eihän siellä juuri muuta nähtävää ollut kuin ne temppelit ja kukkulat joilla voi käydä katselemassa auringonnousua ja -laskua, ja kuumailmapallolla pääsee toki kuvailemaan maisemia 180 m:n korkeuteen. Ihmiset olivat todella mukavia ja ystävällisiä.
Liikenne on mielipuolista, siellä kannattaa olla hurjan varovainen, varsinkin pimeällä kun siellä ei kunnollisia pyöräteitäkään ole (hiekkakumpareet lähinnä vain). Ja dollari on käypää valuuttaa, mutta takaisin antavat rialeja, ne kannattaa käyttää kaikki ennenkuin maasta poistuu kun niitä ei voi sitten muuksi vaihtaa. Mutta itse tykkäsin kovasti, hyvää reissua vaan!
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 28 Joulu 2007, 13:31

2 v sitten kierreltiin Cambodiaa 1,5 kk. Poipet, Battambang, Siem Reap, Phnom Penh, Sihanoukville ja Koh kong. Ei liikenne mitenkään "hirveää" ole verraten esim. Thaimaahan. Hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä...suosittelen lämpimästi!
Vieras
 

Lisäinfoa tiedonhaluiselle!!

ViestiKirjoittaja Vieras » 27 Tammi 2008, 19:36

Anonymous kirjoitti:2 v sitten kierreltiin Cambodiaa 1,5 kk. Poipet, Battambang, Siem Reap, Phnom Penh, Sihanoukville ja Koh kong. Ei liikenne mitenkään "hirveää" ole verraten esim. Thaimaahan. Hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä...suosittelen lämpimästi!


Kerro nyt ihmeessä vähän enemmän, mitä koit ja näit reissussa. Mitkä visiitillä oli ne mieleenpainuvimmat paikat?

onko paikassa yöelämää? millaista?
Vieras
 

ViestiKirjoittaja Kambodzaan? » 16 Maalis 2010, 14:15

Ei kellään olisi enempää jakaa kokemuksia?
Miehen kanssa haluttaisiin lähteä Kambodzaan ensi talvena. Mutta ei oikein osata päättää otetaanko valmismatka vai miten tehdään. Uskaltaako sinne lähteä itsenäisesti pyörimään?
Kambodzaan?
 

ViestiKirjoittaja Vieras » 14 Huhti 2010, 16:37

Hiljattain neljä päivää Siem Reapissa, lähinnä kiertelemässä temppeleitä. Kaksi blondia naista reissussa ja hyvin meni, missään vaiheessa ei tullut turvaton olo. Ihmiset puhuvat englantia, ruoka on hyvää, kaupunki on pienehkö mutta viehättävä. Ok-tasoisen hotellihuoneen uima-altaineen sai noin 25 usd / yö. Menisin ehdottomasti uudelleen pidemmäksi aikaa kiertelemään. Jos vaan osaatte enkkua ja olette jonkun verran reissanneet, niin lähtekää omatoimisesti, kyllä siellä asiat sujuu.
Vieras
 


Paluu Aasia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron