Lomamatka kotimaassa

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode on Poissa päältä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Lomamatka kotimaassa

Re: Lomamatka kotimaassa

Viesti Kirjoittaja Justiina » 02 Kesä 2016, 14:59

Tää on vanha viesti mutta taas ajankohtainen, koskapa kesälomat alkaa tällä viikolla ja moni suunnittelee jo kesälomaa. Täällä sama juttu siis! :P

Mää suosittelen rannikkoa: Oulusta etelään kaikki kaupungit on nättejä: Raahe, Kalajoki, Lohtaja (Ohtakari), Kälviä, Kokkola, Pietarsaari, Vaasa, Kaskinen, Kristiinankaupunki....Kaikki niin kauniita pieniä paikkoja kesällä! Niissä näkyy vahvasti merihenkisyys ja juuret 1700-luvulla. Suosittelen! Kivoja hostelleja ja bed&breakfast paikkoja sekä leirintäalueita mökkeineen ihan pääkallopaikoilla. Esim ei ole campingalueena Kalajoen Top Campingia voittanutta!!

Noista voi sit jatkaa Poriin, Raumalle ja aina Turkuun asti, siitä Saloon ja sen vehreisiin ja kauniisiin kartanomaisemiin! Jokaisessa paikassa kannattaa yöpyä ainakin yksi yö, ja näin tulet tuntemaan Suomen ihanan rannikon! Toki voit aloittaa reissun ihan Kemistä saakka, sielläkin on vanha hamina eli Kemin vanha kaupunki, joka henkii samaa tyyliä ku nää muutkin rannikkokaupungit.

Viesti Kirjoittaja Jane76 » 29 Touko 2010, 20:48

Päädyttiin sitten perheen kanssa ottamaan ensi kuussa uusiksi viime kesäinen reissu ainakin Powerparkiin, kun lapset hinkuvat sinne niin kovasti. Mitäköhän muut ovat suunnitelleet nyt kesäksi?

Viesti Kirjoittaja marleena » 26 Huhti 2010, 18:58

tuo powerparkki on tosi kiva paikka. siellä vähän erilainen meininki ku pk-seudulla. Kannattaa käydä kattomassa. Siel menee helposti useampi päivä, koska tekemistä riittää! =)

Viesti Kirjoittaja samuli » 21 Huhti 2010, 22:39

Ite kävin perheen kanssa kanssa viime kesänä power parkissa. Tosi siisti mesta. Kaikkee löytyy ja mikä parasta et majotuski on lähellä ei tarvinnu kikkailla. Käy kattoo powerpark.fi ni näät mitä kaikkea sieltä löytää! Vaasassahan ois kans Wasalandia, mut se oli aika pettymys.

Re: Lomamatka kotimaassa

Viesti Kirjoittaja Jane76 » 20 Huhti 2010, 20:22

kirsikka kirjoitti:Oltais lasten ja miehen kanssa lähössä kiertelemään Suomea tuossa kesäkuun lopulla. Mitä hienoja paikkoja täällä on? Olis kiva kuulla muiden kokemuksia, meinaa ihan kaikkia hienoja paikkoja ei netistä löydy. Lapset toivois kovasti visiittiä powerparkkiin, ku siellä on tytölle hevostila ja pojalle kartingkeskus..Pitänee laittaa mietintämyssy päähän asian tiimoilta. Olis kiva nähdä 3viikon reissun aikana mahdollisimman paljon hienoja paikkoja.. Rovaniemellä pitäis ainaki käydä, eikö se joulupukin paja oo ympäri vuoden auki? Haminaa meinattiin myös..Ideoita kaivataan!


Me käytiin viime kesänä perheen kanssa Powerparkissa ja voin kyllä suositella sitä lämpimästi. Lapsille löytyy paljon kaikkea ja aikuistenkin laitteet ovat mielestäni parempia kuin muissa Suomen huvipuistoissa. Samalla reissulla tuli vielä poikettua Porin lähellä Yyterin hiekkarannoilla, jotka ovat mielestäni upeimmat rannat Suomessa ja sen jälkeen vielä Raumalla katsomassa hienoa vanhaa kaupunkia. Kokonaisuudessaan paras Suomi-reissu koskaan!

Lomamatka kotimaassa

Viesti Kirjoittaja kirsikka » 19 Huhti 2010, 21:54

Oltais lasten ja miehen kanssa lähössä kiertelemään Suomea tuossa kesäkuun lopulla. Mitä hienoja paikkoja täällä on? Olis kiva kuulla muiden kokemuksia, meinaa ihan kaikkia hienoja paikkoja ei netistä löydy. Lapset toivois kovasti visiittiä powerparkkiin, ku siellä on tytölle hevostila ja pojalle kartingkeskus..Pitänee laittaa mietintämyssy päähän asian tiimoilta. Olis kiva nähdä 3viikon reissun aikana mahdollisimman paljon hienoja paikkoja.. Rovaniemellä pitäis ainaki käydä, eikö se joulupukin paja oo ympäri vuoden auki? Haminaa meinattiin myös..Ideoita kaivataan!

Ylös

cron