Punta Cana

Valtio: Dominikaaninen tasavalta
Virallinen kieli: Espanja
Rahayksikkö: Dominikaanisen tasavallan peso (DOP)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Punta Cana ja muista Dominikaanisen tasavallan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Häät

Pääsimme tammikuussa 2007 hääjuhlaan Punta Cana Resorts and Club....paikka oli "paratiisi", hotelli ei ehkä tavallisen turistin valinta(ei olisi norm, meidänkään) jos suuntaisi matkaa kyseiseen lomakohteeseen valittaisiin ns. turistihotelli,mutta nyt kun oli kerrankin mahdollisuus elää hienosti, ei voinut jättää tilaisuutta käyttämättä, tälläistä ei varmaankaan toista kertaa elämän aikana tule, jos ei joku mene jälleen naimisiin kyseisellä saarella :-), mutta kokemisen arvoista oli ja jää kauniit muistoot ja valokuvat....

Arvosana kohteelle:

Toteutunut unelma - 22.07.2008

Occidental Grand Punta Cana All Inclusive

Hotellin ulkoiset puitteet olivat hienot. Altaat siistejä, suuria ja kauniita. Ranta upeaa valkoista hiekkaa ja turkoosi vesi. Hotellin palvelut perustuivat siihen, olitko ketjun jäsen vai et. Jos olit jäsen, sait tietenkin laajemmat palvelut, mutta ikäväksemme totesimme, että myös asiakkaiden kohtelu tapahtui samalla tasolla. Lisäksi asiakkaita häirittiin jatkuvasti painostamalla jäsennyyteen. Palveluhenkilökunta, lukuunottamatta aamubuffet henkilökuntaa ja siivojia, olivat töykeitä, epäystävällisiä ja hymyttömiä. Alacarte ravintoloissa ruoka oli kylmää, mautonta ja tarjoilijat toimivat hymyttömästi kuten robotit. Buffet tarjonnassa oli samat ruuat, mutta sait ne lämpiminä, tuoreina ja syötävää oli niin paljon kuin halusit. Ei siis vaivaa jonottaa alacarte ravintoloihin, kattauksien aikataulut eivät toimineet. Varaukset alacarte:n piti tehdä 3-4 päivää aiemmin, jos yleensä niihin mieli päästä. Ruokatarjonta oli tavallista, ihan hyvää ruokaa. Hedelmiä oli paljon. Huoneiden taso oli vaatimaton, mutta pääosin puhdas. Baareista sait vain paikallisia juomia makeiden jäämehujen kera. Aktiviteetit toimivat melko hyvin ja niiden vetäjät olivat energisiä. Hotellissa oli paljon nuoria, jotka viettivät iloista elämää ympäri vuorokauden. Hauskaa, paitsi että yöt olivat yhtä juhlaa myös hotellialueen käytävillä ja hotellihuoneiden ulkopuolella. Hotellihenkilökunta ei puuttunut edes suurempiin häiriötekijöihin. Luottokortit eivät kelvanneet, vain käteinen raha kelpasi. Jokapuolella pyydettiin tippejä (jopa wc:ssä). Golf maksut olivat järjettömiä. Matkatoimistojen matkat kohtuullisen hyvin järjestettyjä, tosin hinnakkaita. Kaupankäynti perustui tinkimiseen, joka muodostui välillä melkoisen rasittavaksi.
Punta Canan keskustassa yksi turistirysä, ei muuta "nähtävää". Köyhää ja ei jätehuoltoa juurikaan. Köyhyydestä huolimatta ihmiset puhtaita ja siistejä. Paljon rakennusalueita. Kallis paikka. Eurooppastandardin mukaan 5 tähden hotelliksi arvioisimme korkeintaan 3- tähteä.

Arvosana kohteelle:

Michaela - 10.03.2008

Ihana tuleva joulu valkoisella hiekkarannalla!

Punta Canaan mennään jo toisen kerran jouluksi.Nyt valitsinkin kahden viikon matkan! Yleensä käyn vain kerran jossakin lomakohteessa, joten tämä matkani Domeihin on jo kolmas..kertoo sen, että viihdyn siellä. Upeita hiekkarantoja ja aurinkoa! Viiden tähden All Inclusive hotelli - mitäpä voi muuta lomalta odottaa. Rauhaa ja rentoutumista! Rakastan rantalomailua ja Punta Cana antaa minulle juuri sitä. Suosittelen kaikille, jotka viihtyvät upeilla hiekkarannoilla, pois ihmisvilinästä ja muusta "hömpästä" :)

Arvosana kohteelle:

Tarru - 29.11.2007

Ihana Joulu

Punta Cana on ehdottomasti paras matkailukohteeni. Olen käynyt siellä jouluna 2003 ja toisen reissun tein Puerto Plataan kesällä 2006. Olen rantalomailija, joten jos kaipaa rentoutumista ja aurinkoa kannattaa mennä Domeihin ja ottaa All Inclusive paketti. Helppoa ja ihanaa. Tämä on ihmisille, jotka eivät stressaa itseään kiertelemällä paikasta toiseen ja shoppaile ihmisvilinässä. Ruoka oli hyvää ja valinnanvaraa oli ihan laidasta laitaan. Oikea paratiisi rauhaa rakastaville ja rantalomailijoille. Punta Canaan ei ole vain nyt olut matkoja myynnissä, vain Puerto Plataan. Ihan ok sekin, mutta ei voita Punta Canan valkoisia hiekkarantoja!!!

Arvosana kohteelle:

Tarru - 11.04.2007