Puerto Plata

Valtio: Dominikaaninen tasavalta
Virallinen kieli: Espanja
Rahayksikkö: Dominikaanisen tasavallan peso (DOP)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Puerto Plata ja muista Dominikaanisen tasavallan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Riu Merengue hotelli

Olin ystäväni kanssa Puerto Platassa joulukuussa 2010.Asuimme Riu Merengue hotellissa ja voimme hyvällä omallatunnolla suositella paikkaa muillekin. Erittäin huomaavaista henkilökuntaa ja ruoka taivaallista. Huoneet siistejä ja rauhallisia. Kävimme katsastamassa paljon nähtävyyksiä ja saimme hotellilta suosituksia siitä mihin kannattaa mennä. Upea kaksiviikkoinen. Nyt olen varaamassa sinne uutta matkaa.

Arvosana kohteelle:

matkakärpänen - 20.01.2011

luxusta maanpäällä

Olin ystävättäreni kanssa Puero Platassa ja hotellimme oli Riu Merengue. Hyvällä omallatunnolla voin suositella paikkaa. Siistit huoneet, hyvää ruokaa, ystävällistä henkilökuntaa. Kiertelimme myös nähtävyyksiä ja missään ei ollut ongelmia.

Arvosana kohteelle:

kaksi rouvaa - 19.12.2010

Maan päällinen paratiisi

Olimme mieheni kanssa Puerto Platassa Riu Merengue hotellissa 27.11-12.12.08.Aurinko paistoi joka päivä,pieniä sade kuuroja oli päivällä muutamia,yöllä kyllä satoi rankastikin mutta se ei haitannu.Ruoka pöydän antimet IHANIA,ja henkilökunta ystävällistä.Aurinkomatkojen henk.kunta samoin.Suosittelemme paikkaa lämpimästi.Matkustamme itsekin sinne joskus uudelleen.

Arvosana kohteelle:

Mummeli - 01.01.2009

Lämmin ja viihtyisä lomapaikka

Olin työkaverini kanssa Puerto Platassa 4 vuotta sitten. Asuimme Occidental Playa Doratassa. Minusta hotelli oli hyvä. Huoneet siistit ja kauniit yllätykset siivouksen jälkeen, esim. pyyhe taiteltu kukaksi. Ruokaa ja juomaa yllin kyllin, ei päässyt nälkä yllättämään. Ranta siisti ja viihtyisä. Omatoimisesti kävimme paikallisella bussilla lähikaupungissa ja missään emme ole saaneet sellaista palvelua kuin siellä. Emme uskaltaneet lähteä ylittämään katua kun liikenne oli hurjan vilkas. Siinäpä oli miesparturi kadun varrella ja selittelimme ja viittoilimme että pitäisi päästä kadun yli. Hän otti meidät käsikynkkäänsä ja näytti autoilijoille käsimerkein että seis, ja vein meidät turvallisesti kadun yli. Samoin ystävällisyyttä löytyi aivan tavallisen perheen äidiltä kun etsimme WC:tä. Kyllä kaikki järjestyy, jos ei aseta itseään muiden edelle.
Jos on mahdollista saatan mennä uudestaan samaan paikkaan.
Mukavat muistot jäi.

Arvosana kohteelle:

hyvä lomapaikka - 16.02.2008

Taivas maan päällä?

Teimme honeymoon-matkan Puerto Plataan (allinclusivepaketti).
Eipä ole yhtään negatiivista sanottavaa reissusta. Kaikki syötävä ja juotava oli etukäteen maksettu. Pelkällä rannekkeella sai periaatteessa kaiken, mitä halusit. Ja jos jotain ei löytynyt, se toimitettiin tunnin viiveellä veloituksetta. Kerrankin tunsi olevansa "hintansa väärti".Ja hinnasta puheenollen 2500 egeä. Mutta kaikki tosi jees! Suosittelen isolla ässällä! PS. Lompakko matkakassoineen unohtui beachille, eipä hätiä, paikallinen vartija toimitti sen hotellin ovelle pyydellen anteeksi häiriötä. Toki annoin tippiä 50 egee, jota ei olisi millään huolinut. Puerto Plata on ihana paikka. Bytheway... siellä kuvattiin kaikki Jurassic Parkin ulkoshotit. Tervemenoa jihuu-paikkaan! NAM!

Arvosana kohteelle:

rakasteltiinkokoajanihanaa!!! - 13.08.2007

Puerto Plata

puerto plata gran ventana täydellinen paikka, suosittelen kaikille; aurinloista,kirkas merivesi ja paljon aktiviteettejä, ihmiset ihana. näin hyvää palvelua ei saa mistään muualta!!!!

Arvosana kohteelle:

beach - 14.03.2007

LOISTOLOMA

Olin helmikuussa ensimmäistä kertaa Karibialla ja ihanampaa paikkaa en ole nähnyt! Asuimme kaksi viikkoa Gran Ventanassa Puerto Platassa. Ilmasto on mitä parhain ja ihmiset ystävällisiä ja iloisia. Kurttunaamoja en nähnyt siellä, paitsi suomalaisia. Ensi talvena on mentävä uudelleen, koska vielä jäi paljon näkemättä. Suosittelen kaikille!

Arvosana kohteelle:

Lämpöön rakastunut - 20.04.2006

Puerto Plata, Playa Dorada - Playa Naco

Tuli jotenkin ikävä tunne edellisestä kommentista, joten ajattelin kertoa oman kokemukseni parin vuoden takaa. Hotellia markkinoitiin silloin ***+ -kohteena ja mielestämme sitä se vähintään vastasi, monin paikoin ylittikin odotukset.

Huoneemme oli suuri, kulunut mutta puhdas ja palvelu pääsääntöisesti hyvää. Oudolta tuntuu myös väite lautasliinojen uudelleenkäytöstä, kun hotellilla on oma pesula ihan ravintolan vieressä ja siellä ainakin pari vuotta sitten suuret koneet pesivät jatkuvasti pyyhkeitä, pöytäliinoja, lautasliinoja jne..

Ainahan se on niin, että mielipide muokkautuu omiin odotuksiin, kuvitelmiin ja vertailtaviin kohteisiin. Totta on, ettei hotelleiden taso yleisesti ole verrattavissa Kaukoidän hotelleiden tasoon (esim. Thaimaa) tai eurooppalaiseen tasoon. Tietysti kyseessä ei mikään luxus -hotelli ole, mutta ainakin me tiesimme tason jo hotellia varattaessa - rahallahan olisi voinut varata todella tasokkaita paikkoja.

Myös ravintoloiden antiin (valikoimaan ja maittavuuteen) olimme tyytyväisiä, toisin kuin joissakin muissa hotelleissa asuneet matkatoverimme. Samoin ajanvietto -mahdollisuuksia oli tarpeeksi, kaikkea ei ehditty kokeilla kahden viikon aikana.

Paras teko tässä kohteessa on kuitenkin jalkautuminen kaupunkeihin ja kyliin, retkille omatoimisesti tai porukalla. Hotellialueella on hyvä asua ja rentoutua mutta todellisen luonteensa paikka näyttää vasta hotellialueiden ulkopuolella. Huono puoli on amerikkalaisten opettama automaattinen tipinanto..Kannattaa myös muistaa että kyseessä on kuitenkin yksi läntisen pallonpuoliskon ns. köyhistä maista (naapuri Haiti on köyhin) eikä hygieniataso maassa hotellialueiden ulkopuolella ole länsimaista tasoa lähelläkään. Myös ihmiset ovat köyhiä ja työskentelevät pitkiä päiviä, silti huumori ja elämänilo näkyy kaikkialla. Tämä maa ei ole tiukkapipoisille hygieniapassin omistajille paras kohde.

Arvosana kohteelle:

BananaMama - 26.02.2006

playa Naco kaatopaikka Puertto Plata

Ei varmaan omista ensimmäistäkään tähteä, ei ensimmäistäkään puhdasta ja ehjää astijaa lautasliinat käännettiin nurkantakana toisinpäin jos oli kahvia niin ei ollut kuppeja kuppilan haju ja siisteys oli samaa luokkaa kuin Puertto Platan torin kaato paikka. Aurinkomatkoilla ei varmaan ole minkäänlaista laatujärjestelmää, jos on niin petti sata prosenttisesti. olimme 22.12.2005 - 12.01.2006 välisen ajan. Täydellinen katasroffi.

Arvosana kohteelle:

Paratiisi loma - 17.01.2006