Ayia Napa

Valtio: Kypros
Virallinen kieli: Kreikka, turkki
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Ayia Napa ja muista Kyproksen matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Kuumankostea Aya Napa sulatti sydämeni!

Kohteessa on upeat uinti- ja auringonpalvontamahdollisuudet. Koko paikka itsessään upeine hiekkarantoineen ja kirkkaan sinisine vesineen on nähtävyys. Keskustassa oli lukuisia putiikkeja, vaikkakin hinnat eivät juurikaan poikenneet kotimaan tasosta eurovaluutan vuoksi. Aya Napassa vaihtoehtona altaalla olemiselle ovat pitkät hiekkarannat, joissa on mahdollisuus panna itsensä likoon esimerkiksi benjihypyssä tai snorklaamalla matalikoissa. Halukkaille, etenkin lapsiperheille löytyy myös vesipuistoja ja paattiretkiä - joiden aikana on mahdollisuus päästä pulahtamaan mereen ja kuulla seudun aavekaupungista Famagustasta - sekä ystävälliset paikalliset ihmiset takaavat hyvän mielen asiakaspalvelussa.

Arvosana kohteelle:

auringonpalvoja - 30.06.2010

Ihana kohde

Ystävällisiä ihmisiä, hyvää ruokaa ja miten siistiä ja puhdasta.Eurot ovat tulleet myös sinne, joten ei ihan halvimmasta päästä.

Arvosana kohteelle:

Ripi - 23.06.2008

Ayia Napa

Huomaa kaikesta, että Turkkilaiset on vieneet rikkaat pohjoisosat ja Turimi tärkein tuolonlähde. Ihan kaikkialla on meninkinä turistilta hillot pois. Lisäksi suuri osa rannoista uimiseen kelpaamatonta kivikkoa. Ei jäänyt mitään, enkä toistakertaa mene.

Arvosana kohteelle:

Matka per vuosi - 25.09.2007

ayia napa ihana

ollaan oltu kaksi kertaa Kyproksella perheen kanssa.Ihana lämmin paikka,ihanat uimavedet ja ystävällisiä paikallisiä.Ollaan menossa uudestaan ensi vuonna.

Arvosana kohteelle:

Tyytyväinen perhe länsirannikolta - 27.06.2007

Ayia Napa

Olimme pari vuotta sitten Ayia Napassa. Kohde on oikeastaan lapsen unelma! Keskustassa on vierekkäin kaksi keskikokoista huvipuistoa, paljon matkamuistokauppoja... Ja saa valvoa myöhään! Paikallisia lapsiakin näkyi katukuvassa keskiyön jälkeen.

Arvosana kohteelle:

Tikru93 - 25.02.2006