Karpathos

Valtio: Kreikka
Virallinen kieli: Kreikka
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Karpathos ja muista Kreikan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Häät Karpathoksella 2003 22.5

Aivan ihana paikka ,kuin paratiisi saari Olimme ensimmäinen suomalainen pari ,joka on saarella vihitty.Mieheni järjesti,täydelliset häät .Kiitokset myös kirkkoherra Aslak Kettusella ,sekä Pirjo rouvalle.Ihmiset ystävällisiä .Luonto kaunista ,pieni mutta täydellinen paikka rentoutua.

Arvosana kohteelle:

Emmi - 08.01.2009

Olin hiukan pettynyt

plussaa oli siisti hotelli ja hyvä palvelu ravintoloissa.miinusta saari todella karu ja elokuussa lähes 40 astetta, huh! Olymboksessa hirveä turistirysä meininki,perinteisestä elämänmenosta ei tietoakaan.

Arvosana kohteelle:

Minna - 01.07.2008

KARPATHOS

Tulimme Karpathokselta 3.9.07
Ihana lomasaari ,rauhallinen mutta kuitenkin sopivasti muitakin ihmisiä.Kristallinkirkkaat vedet, turkoosi meri ,ystävälliset ihmiset,ei tarvitse pelätä varkaita.Romanttinen kohde pariskunnille.Olimme siellä viime elokuussa ensimmäisen kerran,vahinko jos lennot sinne loppuvat.
Apellan ranta on aivan ihana ,tutustuttiin uusiin ihmisiin ,terkkuja vaan ,todettiin kuinka pieni on maailma.


Arvosana kohteelle:

let it be - 13.09.2007

Hurmaava Karpathos!

Ensimmäinen matkani Karpathokselle ja yksi parhaita Kreikan matkojani! Rauhallinen lomakohde vielä toukokuussa,mitenköhän on elokuussa,jolloin aion mennä sinne uudelleen.Silloin Karpathoksen amerikkalaiset kai täyttävät saaren,kuten opas kertoi.Olympoksen kylä on erikoinen ja näkemisen arvoinen,vaikka matka hieman rasittava.Karpathos Village hotelli on siisti ja rauhallisella paikalla.

Arvosana kohteelle:

"ellinida" - 29.05.2007

Karpathos hurmasi täydellisesti

Suosittelen enemmän kuin lämpimästi Karpathosta! Itse olen käynyt saarella 12 kertaa vuodesta 97 lähtien ja joka kerta se on hurmannut yhtä paljon. Saari on kaunis, ihmiset ystävällisiä ja säät aina suosineet. Ei mikään menomesta mutta kyllä tekemistä riittää. Hyviä ruokapaikkoja ja tasokkaita hotelleja on tullut joka vuosi lisää, kuin myös saari on kaikin puolin kehittynyt, mutta ei liikaa! Karpathos eroaa mielestäni positiivisesti omalla sydämellisyydellään muista Kreikan kohteista joissa olen ollut. Monesti olen törmännyt pariskuntiin jotka vuosi vuodelta saapuvat tälle ihastuttavalle saarelle, toiset parikin kertaa vuodessa. Hieno valinta niille jotka haluavat idyllisesti viettää lomaa, auringon, hyvän ruuan ja mukavien ihmisten parissa, vielä Kreikkalaisissa tunnelmissa. Electra Beach hotelli on hyvin hoidettu ja silmiä hivelevällä paikalla, hyvä valinta! Karpathoksella olen syönyt myös parhaat "juustopallerot" tirokeftedes! !! Saarella on erinomaiset surffausmahdollisuudet ja Pigadian kaupungin hautausmaa saaren kärjessä on nähtävyys, todella kaunis paikka! Suosittelen sydämeni pohjasta Karpathosta!

Arvosana kohteelle:

Maijuli - 09.05.2007

karpathos

olimme juuri 14 päivää karpathoksella, lämmintä oli pilviä ei näkynyt, tuuli hiukan mikä viilensi mukavasti. hotelli oli mukava ja rauhallinen ainoa miinus oli ei ilmastointia. yöllä sitä olisi kaivannut. suosittelen lämpimästi kohdetta, kannattaa vuokrata auto tai mönkijä ainakin muutamaksi päiväksi ja katsella saaren kauniita kyliä.

Arvosana kohteelle:

nora - 21.09.2006

Ehdottomasti paras rantalomakohde välimerellä !

Olimme viime viikon Karpathoksella Pigadiassa Aurinkomatkojen matkalla ( kaksi aikuista ja 11 + 13 vuotiaat pojat ), loma oli täysi kymmpi. Sää oli upea ja tuuli, josta etukäteen varoiteltiin, viilensi ihanasti. Merivesi oli lämmintä, puhtainta ja kirkkainta Välimeren alueella. Miesväki snorklasi joka päivä. Rannoilla eikä missään muuallakaan ollut vielä tähän aikaan vuodesta tungosta. Ystävällisempää kohtelua emme ole saaneet missään muualla välimeren alueella, emme muila Kreikan saarillakaan, joilla olemme käyneet. Hotellimme, Karpathos Village, oli erittäin hyvä valinta. Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja huoneistot ovat tilavia. Karpathoksella suurin osa turisteista on Hollantilaisia, vähän suomalaisia ja ruotsalaisia eikä lainkaan engalntilaisia, minkä paikallisetkin kokivat plussaksi. Kauppojen eteen jäivät vaaterekit yöksi, eikä kukaan varastanut. Ei voi muuta kuin kehua, Karpathokselle saatamme mennä toistekin. Monessa ravintolassa meidät käteltiin poislähteissä ja erityisesti lapsiin kiinnitettiin huomiota. Mm. kahvila Achilleionissa satamassa kannattaa käydä sekä ravintola Big Platessa.

Arvosana kohteelle:

paratiisi - 31.05.2005