Lontoo

Valtio: Iso-Britannia
Virallinen kieli: Englanti
Rahayksikkö: Englannin punta (GBP)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Lontoo ja muista Iso-Britannian matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Ihana Lontoo

Olen käynyt monta kertaa Lontoossa. Ihania pubeja, musikaaleja ja todella ystävällisiä ihmisiä. Ruoka on hyvää ja paljon nähtävää. Ihana paikka, matkustan sinne joka vuosi. Suosittelen.

Arvosana kohteelle:

Rose - 30.09.2007

Lontoo

Olen itse asunut Lontoossa yli 5 vuotta, ensin au pairina ja sen jälkeen muutin sinne asumaan, työskentelin ensin hotellin respoissa ennenkuin löysin minulle sopivampaa työtä toimistosta. Olen nyt jälleen lähdössä sinne vierailemaan lokakuussa, muutin Suomeen takaisin vuonna 2000, enkä ole käynyt sen jälkeen. Odotan matkani innolla, kiva nähdä kaikki paikat taas ja tavata "vanhoja" ystäviä. Suosittelen Lontoota kaikille, paitsi ehkä lapsiperheille. Lontoo on erittäin kallis paikka, joten kannattaa säästää rahaa, lentojahan saa edullisesti nykyään.

Arvosana kohteelle:

lontooveteraani - 13.09.2007

Lontoo

Monessa paikassa olen käynyt, mutta Lontoo vetää kerta toisensa jälkeen puoleensa yhä enemmän. Haaveeni on, että pääsisin vielä joskus muuttamaan Lontooseen edes hetkeksi. Kaikki jotka ovat vähänkin kiinnostuneita Lontoosta, niin sinne vaan. :) Itse olen käynyt kolmesti, ja vieläkin on paljon nähtävää.

Arvosana kohteelle:

aurinko - 18.12.2006