Barcelona

Valtio: Espanja
Virallinen kieli: Espanja
Rahayksikkö: Euro (EUR)

Matkanjärjestäjät

Lomat.infon tietojen mukaan seuraavat suomalaiset matkanjärjestäjät järjestävät matkoja tähän matkakohteeseen:

Keskustelu

Keskustele matkakohteesta Barcelona ja muista Espanjan matkakohteista Lomat.infon keskustelupalstalla.

Matkakertomukset

Oletko käynyt tässä matkakohteessa? Kerro kokemuksistasi tai anna vinkkejä matkaa suunnitteleville tällä lomakkeella.

Ihana kaupunki

Olin peheeni kanssa Barcelonassa helmikuussa 2010. Lämmintä oli jopa +19 C.
Hotellimme Santaqustin (entinen luostari)oli aivan Ramblasin lähellä. Josta pääsi kätevästi joko metrolla tai kävellen katselemaan nähtävyyksiä. Jalkapallostadionilla käytiin, joka oli mahtava ja mosaiikkipuisto vuorenrinteellä oli aivan ihana. Meren rannalla oleva akvaario oli myös kiva. Muutamissa kirkoissa myös käytiin ja paljon tuli valokuvia matkasta. Huivit ja korut oli pikkuliikkeissä vain 2€/kpl, joten niihin sekosi tietysti 14v. tyttömme, joten oli ostettava reppu myös, että saatiin kaikki ostokset kotiin. Vaatteita löydettiin myös tosi halvalla, kun pikkukujia viitsii kierrellä. Nähtävää siellä on niin paljon, että ei neljässä päivässä ehdi kaikkea nähdä. Joten on varmaan joskus lähdettävä sinne uudestaan.
Englantia eivät osaa siellä monessakaan paikassa. Niin joskus saatiin vähän eri ruokaa kuin tilattiin, mutta ei se niin kauheasti haitannut.

Arvosana kohteelle:

anonyymi - 08.03.2010

Barcelona asunnot

Käytiin just rakkaan kanssa lomalla Barceloonassa. Ajateltin et pitäisi tehdä jotain uutta, niinpä päätettiin vuokrata asunto Apartime nimiseltä kiinteistönvuokraus yritykseltä. Heidän sivut olivat suomeksi ja muutenkin asunnot näyttivät laadukkailta. Aluksi oltiin vähän skeptisiä, mut sit päätettiin ottaa riski ja voin sanoa, että emme ole katuneet tätä päätöstä. Asuntomme oli todella hyvin kalusteltu, varusteltu ja meillä oli ihan oma kattoterassi! Pitkän päivän jälkeen oli niin kivaa istuskella rakkaan kanssa kattoterassilla, juoda viiniä ja nauttia upeasta näköalasta. Olen käynyt Barcelonassa monta kertaa, mutta tämä oli ehdottomasti paras kokemus. Suosittelen ehdottomasti vuokraamaan asunto hotellin sijaan.

Arvosana kohteelle:

Pekka - 01.03.2010

loistoloma

Oltiin viime lokakuussa viikko barcelonassa. Kaupungissa on mahtava syke läpi vuorokauden. Ihmiset ovat iloisia ja ystävällisiä ja puhuvat kiitettävästi englantia. Hintatasoa väitettiin vähintään suomen kaltaiseksi, mutta shoppailu osoittautui selvästi halvemmaksi, samoin taksit. Ilmat olivat tuohonkin aikaan yli 20 ja aurinkoa riitti, illallakin oltiin vielä t-paitasillaan. Kulttuuria ja muutakin nähtävää on paljon. Ollaan jo tuumattu menemistä uudelleen vaikka vain pidennetyksi viikonlopuksi.

Arvosana kohteelle:

kaapo - 02.10.2006